Pienoismallit.net

M4A2 76 mm

Jenkkien venäläisille Lend Lease apuna toimittama M4A2 76mm (W) Berliinin rintamalla huhtikuussa 1945. Runko on Italerin ja torni on Dragonin, jousitus on sekalainen ja toimivat irtotelat RHPS:n. Tykinputki ja kk:n hylsyt, kuten myös tykin kranaattien hylsyt ovat tarvike osia. Italerin runkoa on korjattu ja detaljoitu runsaasti. Muita detaljoinnin kohteita ovat mm. työkalut ja niiden kiinnikkeet sekä polttoainesäiliöiden korkit. Tornia on detaljoitu ja muotoiltu jonkin verran. Malli on maalattu Tamiyalla ja kurat sekä mudat ovat omia Tamiya pohjaisia sekoituksia.

t. Jake

Kommentit

Moro

On viimeisen päälle hienosti tehty malli, 10+!
Kimmo K. 16.5.2023 22:54 Vastaa lainauksella
Todella upea vaunumalli. Maalaus ja säistys ovat uskottavan näköisiä ja malli on täynnä hienosti toteutettuja yksityiskohtia. Ehkä tornin katolle, kädensijoihin ja luukkuihin, eli paikkoihin, joissa liikutaan, ja joihin kosketaan paljon, olisi voinut ruiskuttaa hieman kiiltävämpää (satiini?) lakkaa / tummempaa maalia mallintamaan kiiltäväksi kulunutta maalipintaa? Tämä on toki jo saivartelua, mutta yrtinpähän kirjoittaa muutakin kuin ”hieno malli” :-)
Kiitos Isto ja Kimmo,

Pitää jossain tulevassa mallissa kokeilla tuota Kimmon ehdottamaa kikkaa.

T. Jake
Neuvostoliittolainen teepannu :) Ansaitusti viikon malli, onnittelut!

Pikkujutut takakannella mukava lisäys - vodkapulloja ja pesuvatia tarvitaan aina. Miten käsittelit nuo tykinhylsyt noin aidon tummiksi?
Kiitos Esko,

Tykinhylsyt on käsitelty sillä samalla tummennus aineella kuin valkometalli telojakin käsitellään, taisi olla AK:n tuote. Tummennuksen jälkeen pyörittelin niitä paperisessa käsipyyhkeessä, jolloin sain takaisin näkyville osittaista messinkipintaa.

t. Jake