Pienoismallit.net

Sea Harrier FR 1

Kineticin - ei maailman helpoin - rakennussarja. Rakennusohjeet olivat viitteelliset, mutta referenssiluvia tutkimälla, melkein kaikki saatiin paikoilleen. Osien istuvuus paria kohtaa lukuunottamatta hyvä. Paras malli koneesta kuitenkin tähän mittakaavaan.
Mallin esittämä kone oli Falklandilla "Sharkey" Wardin nimikko. Hän tuhosi koneella Daggerin, Herculeksen ja Pucaran. Koneessa ajankohdalle tyypillinen varustus, eli lisäpolttoainesäiliöt ja AIM9L ilmataisteluohjukset.

Kommentit

Onnitteluni surkean sarjan saamisesta valmiiksi! Lopputulos näyttää sen verran hyvältä,että katselisin mielelläni useammankin kuvan…;)
Tyylikäs Falklandin Meri-Harrikka. Onko muuten kuomun paukkulanka toteutettu siirtokuvalla? Näyttää siistiltä.
Kiitos kommenteista Veli- ja Timo-Matti. Enenpää kuvia en kehtaa ottaa. Tämä murheenkryyni piti piilottaa vitriinin perälle. Paukkulanka on maalattu. Olisi ollut myös siirtokuvana, mutta laiskana miehenä päätin maalata sen. Nämä siirtokuvat, vaikka muuten hyviä olivatkin, tarvitsivat erittäin pitkän liuotusajan.
Tero Tyni 14.4.2022 15:34 Vastaa lainauksella
Ei syytä laittaa vitriinin perälle. Hyvää jälkeä haastavasta sarjasta. Sarjahan on yhtä aikaa hyvä ja surkea, niin kuin jo tiedät. Kinetic onneksi on jo parantanut tästä mallista eikä uusimmat F-104- ja Pucara-mallit ole ihan näin hankalia rakentaa. Ei taida edes uusimmat Harrikat GR.1/3 ja kaksipaikkaisetkaan olla näin hankalia.

Olet seljättänyt selkeimmät hankaluudet kuten ilmanotot ja laskutelineet. Koneella on oikea ilme. Pidän. Hieno FRS.1! Nyt vaikka Pucara kaveriksi vai onko Kineticit vähäksi aikaa tauolla?
Kiitos kommentista Tero. Toistaiseksi en uusia Kineticejä hanki, kun muitten valmistajien malleja yli 200 tekemätöntä ;)