Pienoismallit.net

Volvo 240

Aoshiman/Beemaxin rata-autosta rakennettu siviilimalli. Siviilisisusta USCP:n hartsisarja.

Kommentit

J Pokki 8.4.2022 12:58 Vastaa lainauksella
Oho! Eipä tässä voi kai muuta taas kuin ihmetellä. Kaikki on nykymuodin mukaisesti, vain Poppy-rivistö puuttuu. Miten LED-valopalkki on toteutettu?
Sahasin Helkaman etuheijastimesta palan ja tein siihen mustat kuoret.
Luulin ensin oikeeksi pirssiksi ja ihmettelin, missä se pienoismalli on… Ihan rävähtivät silmät auki ja pupillit pitkälle. Kiitos, Eero, kokemuksesta. Hiukkasen harmittavat nuo ruostumat, kun vanteet kiiltävät puhtoisina. Meinaan vaan, että vanhempieni Volvot olivat paremmassa kuosissa vielä melkein 400000 km lasissa. Onko tällä ihan aito esikuva?
Wunderbauerit on aina jees.
Hieno malli jossa paljon yksityiskohtia jotka tukevat kokonaisuutta. Vetokoukku, lampunpesimet, tarrat, ruoste- ja polttoainevalumat, rundikello, kaikki kohdallaan. Tuossa ei riitä pelkkä kädentaito, pitää olla myös näkemys.
Pitkälti samoihin asioihin kiinnittyi minunkin huomioni. Kattotelineet, koekilvet jne. Upeasti sekä ideoitu että toteutettu malli.
Kyllä hyvin hämätty! Meinaan luulin oikeaksi autoksi ekaksi :) Aivan huippu malli ja jälki. Ruoste,lisävalot,tarrat,koekilpi ym ym. Tarkkaa työtä. 10+
Vau.Autoja rakentaneena ja useita omistaneena,tässä täytyy olla kyseiseen automalliin parempi tuntemus,muuten ei voi hoksata kaikkea mitä kuvista löytää.On aivan huippu hienosti jaksettu tehdä enempi kuin lopuunasti.Kasariaikaan paljon asennettu finlandia kattoluukku jonka lasi on suora,katto kaareva,siitä yksi prosentti miinusta.
Saas kähdä jaksaako ite koskaan tehdä näin täydellistä mallia.
Onnea "Viikon Mallista" jälleen kerran.
Oliko muuten pakoputki juuri toisella puolella mitä se on mallissa? Melko varmasti oli, mutta tässä se on toteutettu "Amis" mallina??
No huh! minulta saattaa mennä hienot automallit ihan sivu, kun olen lekomallari. Tämä on kyllä tosi hieno nostlgiapläjäys. Kiitokset näin jälkikäteen ja onnittelut viikon mallista.
MK
Erityisesti kun nyt katson, kuinka nuo yksityiskohdat on tehty. Mestarimalli.

yt.
MK