Pienoismallit.net

Pak 40

Tamiya vanha Pak 40. Pak esittää Virolaisten vapaaehtoisten käyttämää tykkiä harjoituksessa kesällä 1944. Umpinaiset pyörät ollaan muutettu oikean mukaisiksi poraamalla ja hiomalla. Malli on säistetty Migin litkuilla. Tykki on tarkoitus viedä Jyväskylän pienoismalli näyttelyyn. Myöhemmin asennan tykin vinjettiin johon tykille tehdään esikuvansa mukainen tuliasema.

Kommentit

Hitto, kun olisin osannut sinun ikäisenä tehdä edes puoliksi näin hienoja malleja….

UPEA!
Todella hyvältä näyttää, Eljas! Huomaa, että kehitystä on tapahtunut ja tämä on selkeästi paras sivustolle lisäämäsi malli tähän mennessä.

Itse malli kun näyttää jo noin hyvältä, niin kannattaa alkaa kiinnittää myös enemmän huomiota valokuvaukseen, jotta malli saa arvoisensa esillepanon.

Kuvista kannattaa rajata ylimääräinen tausta pois ennen sivustolle lisäämistä, niin silloin itse malli näkyy kuvissa isompana. On hyvä, että tausta on melko neutraali, mutta käyttämällä kuvausalustana kaarevaksi taivutettua kartonkia, näyttäisi vielä asteen verran paremmalta. Myös valoa olisi hyvä olla kuvattaessa enemmän, mutta kaikkea ei tietenkään tarvitsekaan saada kerralla kuntoon. Pikkuhiljaa näissä hommissa osaaminen kehittyy ja oma vaatimustasokin siinä samalla nousee.

Tästä on erittäin hyvä jatkaa vinjetin parissa.
Komean näköinen panssarintorjuntakanuuna. Näyttää yllättävän aidolta, ja siististi rakennetulta. Myös kuluneisuuden olet mallintanut hyvin.
Tästä on erittäin hyvä jatkaa vinjetin pariin, Tamiyan sarjasta löytyy sopivat figuurit ja tukku kranaattejakin. PaK40 panssarikranaatin ammus on musta ja sirpalekranaatin vihreä.