Pienoismallit.net

Mazda RX-7 FD

Valmis

Tämäkin valmistui pari viikkoa sitten ja viime viikolla sain otettua kunnolliset kuvat. Eipä loppukasauksesta paljoa sanottavaa ole, lähinnä paljon hieromista ja liiman kuivumisen odottelua ennen seuraavan osan liimaamista. Muutamia afteripisteosia siellä täällä hipistelynä.

Alkuperäinen ajatus oli rakentaa tehdasvakio versio, mutta rakentelun myötä muuttui näköjään aavistuksen visuaalisesti muokattuun, joten lopputuloksesta tuli nyt sitten tämän näköinen. Vanteet vaihtui toisesta sarjasta ryövättyihin ja samalla päätin madaltaa sen verran mitä kaaret antoi myöden.

Kommentit

Hirvittävän siististi ja hyvällä maulla rakenneltu RX. Hiilikuitulippa tuo mukavasti eloa. Tykkään myös korin väristä, ei sitä mitä ensimmäisenä ajattelisi FD:ssä näkevänsä, mutta toimii kyllä, ja maalipinta on hieno.
Ylihieno.
Pikku modaus matalluksineen antaa kivan säväyksen.
Maalipinta ihmeellisen tasainen ja siisti sekä värivalinta kaunis.

Rakennusblogista plussaa niin tietää, että ei tämä ohan helppo ole saada tuohon kuosiin.
Annoin muka liikaa pojoja ja on kohteliasta kirjoittaa jotain.
Kirjoitin ensin ja kun en löytänyt kuin naatintoo, niin sitten vasta pojotin.

Tuotko Kuopioon syksyllä? Teemana on "Moottoriurheilu"
Kuopion suurin ongelma on sen sijainti, 6h yhteen suuntaan ei juuri mahdollista päiväreissua järkevästi. Mielessä se on aina silloin tällöin ollut, mutta joka kerta se kaatuu siihen matkaan.
Matti T 18.5.2022 17:14 Vastaa lainauksella
Jälleen erittäin hienosti rakennettu malli! Mukavahan tällaisia on katsoa ja oppia. Maalipinta on kyllä kadehdittavan hieno.
Ei sitä kannata sen enempää kadehtia, siitä vain opettelemaan, vaikka hyvin tuo kiillotus näytti jo Ferrarin kohdalla olleen hallussa.