Pienoismallit.net

Porsche 934 RSR

Oma versio Tamiyan uusinta julkaisusta. Idea miksi tästä tuli siviili kulkine, lähti surkeasti toteutetuista lokarien jatkeista. Tamiyahan on toteuttanut ne täysin väärin päin. Joten kittiä jiiriin, ja lokarit sileiksi. Sisusta ja keulan tavaratila kokeneet suurimmat muutokset. Sisustassa tasoiteltiin stryreenillä lattiat ja muut turhat raot ja kolot. Lisäksi Shapewayn kautta ostetut 3d tulostetut penkit iskettiin sisustaan. Keulan tavaratila tasoiteltiin yksinkertaisilla syreeni levy kyhäelmillä. Öljytankin halusin jättää, mutta bensatankki on ikäänkuin upotettuna.
Väri on Ral 6033 2K ja Zeron ei niin onnistunut 2k lakka päällä. Lisätty myös jarru putki linjat alustaan sekä moottoriin runsaasti detaljointia mm punottujen letkujen ja RBMotionin liittimien muodossa. Jonkinlaisena esikuvana toimin Singer Porschet

Kommentit

Ohoh, miten siististi olet mallin saanut rakenneltu, vaikka muutoksia on tehty.
Kiva luva sisältä näyttää, että kaikki on kohdillaan.
Mallin väri ei ehkä ole porschemainen, mulla on sllti kaunis ja älyttömän hyvin maalattu.

Hieno malli, mutta et antanut pojotusmahdollisuutta?
Du meine Güte! Kyllä on upea Porsche. Sekä kokoaminen että maalaus osoittavat suurta ammattitaitoa, puhumattakaan auton todellisesta mittojen ja luonteen tuntemisesta. Houkuttelevampi tämä on kuin oikeat vastineensa Gebrauchtwagen.de -nettisivuilla.
Pekka T 14.2.2022 13:30 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista!