Pienoismallit.net

Souvenirbild für Heimat

Kaverukset ovat sotatoimialueella liikkuessaan löytäneet eksoottisen elikon ja haluavat lähettää kotiväelle matkamuistokuvan. Hetki kuvan ottamisen jälkeen kameli puri kuvaajaa..

Kommentit

Janne V 27.1.2022 22:56 Vastaa lainauksella
On hieno, hyvä tunnelma! Kaikki hyvin maalattua ja asetelma näyttää hyvältä.
Kenen valmistama tuo puinen alusta on?

Taitaa muuten olla Dromedaari kyseessä, eli yksikyttyräinen kameli :D
Janne V kirjoitti:
On hieno, hyvä tunnelma! Kaikki hyvin maalattua ja asetelma näyttää hyvältä.
Kenen valmistama tuo puinen alusta on?
Kiitos palautteesta :) Puinen alusta on ostettu nyt jo toimintansa lopettaneelta Scale Supplylta joskus liki 100 v sitten puuvalmiina ja sitten petsattu ja lakattu itse.

Puisia alustoja ja jalustoja soisin olevan paremmin saatavilla kotimaan liikkeistä, vinkki vinkki ;)
Janne V kirjoitti:
Taitaa muuten olla dromedaari kyseessä, eli yksikyttyräinen kameli :D
Juurikin se. Kaksikyttyräisiä kameleita ei asustele samoilla alueilla.
Erittäin hiano ja hyvin/huolella tehty kokonaisuus…tällä kertaa vähän isommalla erämaanepelillä ;)…hyvä jatko-osa edelliselle afrikka teemaiselle diollesi…seuraavaa odotellaan viimeistään ensivuoden alkuun=)…taidanpa tästä hakea arkistojeni kätköstä, viellä pari aavikon korkeajännitystä nyt kun pääsi tunnelmaan hyvin kiinni:)
Johan Bergström kirjoitti:
Seuraavaa odotellaan viimeistään ensivuoden alkuun=)…taidanpa tästä hakea arkistojeni kätköstä, viellä pari aavikon korkeajännitystä nyt kun pääsi tunnelmaan hyvin kiinni:)
Kiitos :) Seuraava on jo tekeillä ja samalla teemalla mennään. Suurin syy Afrikka- ja aavikkoprojekteihin on paitsi kiinnostus ko alueen taisteluihin myös iso purkki AK Interactiven hiekkamömmöä josta pitää päästä eroon ettei kuivu suotta purkkiin.. Erämaan epeli pitää seuraavaankin jonnekin piilottaa ;)