Pienoismallit.net

M.S.406

Meni muuten hyvin kasaan mutta ohjaamon huomion ja rungon väliin jäi kitattava rako. Sama siivissä, vähän toisella puolella näkyykin. Siirtokuvat oli aika huonot kun ne repeili eikä pysyny paikalla. Maalasin yli osan keltaisista siirtokuvista kun ne oli ihan väärän väriset. Laskutelinekuiluissa ei ollut mitään yksityiskohtia.

Kommentit

Lauri V. 23.1.2022 11:02 Vastaa lainauksella
Seuraavaksi rakennan ehkä ostwind it vaunun.
Edit: kirjoitus virhe
Ikäiseksisi tämä on taas hyvä malli.
Nyt jatka vaan mallailua ja jos teet lentokoneita, niin keskity kuomun maskaamiseen teipillä. Se on hidasta, mutta antaa mallin kokonaisuudelle aina paaremman ilmeen.

Minusta se sinun Corsair oli paremmin rakennettu kuin tämä.
Mutta kaikillahan meillä toinen malli onnistuu paremmin kuin toinen.

Itselläni on mennyt nyt kaksi vuorokautta 1/35:n Neukkujen panssariauton renkaisiin ja vanteisiin ja niissä on vasta pelkkä maalaus ja kasaaminen. Säistää malli on pakko jollain ruosteella ja kuralla. Enkä ole yhtään varma ilkeenkö sitä edes tänne laitaa ainakaan ilman alustaa, jossa on kurainen pohja ja ehkä jotain muuta..
Hyvin olet saanut Moranen vaikeuksista huolimatta valmiiksi. Monet perusasiat ovat mallillaan. Olet seurannut maalausohjeita ilmeisen hyvin, vai onko käytössäsi ollut valokuvia oikeasta laitteesta? Värirajat nimittäin näyttävät olevan erittäin hyvin kohdillaan.

Hobby Bossin siirtokuvat ovat toisinaan hankalia. Itselläni - kuten monella näiden sivujen lukijoilla - on siirtokuvavarastoissa ylimääräisiä siirtokuvia moniin rakentelukohteisiin. Täältä saattaa siis löytyä apua tarvittaessa siirtokuvapulmiin.

Ostwind on mielenkiintoinen kohde. Menestystä projektiin!
Lauri V. 23.1.2022 16:11 Vastaa lainauksella
Katsoin kuvia oikeasta koneesta. Ohjeiden mukaan tähän olis tullu hainsuu ja silmät. Ne oli väärän muotoiset eikä missään näkynyt sellaisia. corsair kyllä onnistui paremmin. Oon kokeillu sitä kuomun maskaamista ja se on aina mennyt pieleen. esim hellcatissa tein niin.
Kimmo K. 23.1.2022 17:24 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen Morane! Ei muuta kuin Ostwind työn alle.
Moi, Lauri. Siitä se lähtee, ja ei kun uutta matoa koukkuun, sanoo vanha mallari Pentti. Ja muista, jos jotain särkyy tai on huonoa alunperin, kannattaa kysyä neuvoa ja kysellä uusia osia vaikkapa "Varaosapankin" kautta.
Lauri V. 24.1.2022 19:50 Vastaa lainauksella
Ok, kiitos.
Kyllä siitä Moranen tunnistaa. Värisävyt mielestäni hyvät ja kaavio kohdillaan. Kuomun raameihin hieman tarkkuutta lisää. Millä maaleilla maalasit?
Lauri V. 26.1.2022 19:28 Vastaa lainauksella
lifecolorin suomisetillä pääasisassa. revelliä ja vallejoa pienempiin yksityisohtiin.