Pienoismallit.net

Karl-Heinz

Grossdeutschland Division

Alpinen resiinifigu. Heppu kuvaa Grossdeutschlandin rynnäkkötykin miehistön jäsentä joskus '43 loppuvuonna. Alpinen pakkauksen kannessa figulla on kenttäharmaa vaunumiehistön takki pääkallokauluslaatoilla. Tutkiskelin hieman ja toden totta, tuollaisiakin oli olemassa. Useat GD:n Sturmi-miehistön kenttävihreät vaunutakit olivat normaaleilla Wehrmachtin kauluslaatoilla, mutta löysin kuvia, joissa on myös pääkallolaatat. Sillä siis mentiin.

Maalailu on hoidettu Abteilungin öljyillä (ensikokeilu öljyillä) ja Tamiyan akryyleillä sekä muutamissa paikoissa myös Revellin ja Humbrolin emaleilla. Viimeistelyssä on käytetty Tamiyan WWII German Military Insignia Decal Setiä (12625). Kasvojen ilmeessä kokeilin hiukan korostaa väsymystä ja surullisuutta. Alunperin Alpinen naama on melko neutraali.

Malli valmistui juuri viimeisenä päivänä Vuodenvaihteen Malli V -ryhmikseen :)

Kommentit

Asiallisen näköistä jälkeä kaikin puolin. Ilme varsinkin on oikein hyvin onnistunut. Tässähän on muuten melko kova rynnäkkötykkimies,kun on tuhonnut hihan panssarintuhooja merkeistä päätellen 6 panssaria lähitorjunta-aseillakin. :)
Kiitti kommentista. Juu, Karl-Heinz ei oo mikää turha jätkä… ;)