Pienoismallit.net

BMW M3 DTM

'91 Team MM-Diebels

DTM-sarja sai heti jatkoa Alfan jälkeen, Beemaxin M3:n muodossa. Sarja julkaistiin viitisen vuotta sitten ja on laadultaan tätä päivää vaikka moottoriton malli onkin. Osien istuvuus on hyvä, paikoin jopa niin jämpti ettei osat sopineet maalattuina enää paikoilleen. Alusta on mallinnettu melko kattavasti, joka sinänsä ei haittaa koska lähes kaikki maalataan kuitenkin mustaksi.

Mitään ihmeellistä en normaalien toimien lisäksi tehnyt. Dekaalit on S27:n erillissarjasta, turvavyöt tein kangasteipistä ja scale productionin etsisoljista. Maalattu tamiyan, alcladin ja zeron mömmöillä.

Kommentit

Upea Bemari! Väritys mielestäni todella hieno. Kuvat upeita!!
Värimailma natsaa hyvin ja antaa mukavan vaikutelman kokonaisuuteen siirtokuvien kanssa.
Myös muutenkin tarkasti maalattavat osat - kuten ikkunoiden tiivisteet on skarppia työtä.

Tällä korimallilla kun saisi ihan siviiliversion, niin olisi pakko-ostos.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Isäukko perustii v. -70 autokoulun ja se siirtyi minulle -82. Meillä oli tätä Bemman korimallia 316,315, 320i ja pari 323i alun seitsemänkymmentä kappaletta 18 vuoden aikana ja auto palveli koulukäytössä vallan mainioisti. Olisi nostalgiamalli meikäläiselle tehdä kouluauto tästä omilla logoilla. Kahdesta 320i mallista meikän käytössä hyppäsi nokkaremmi satasen vauhdissa kaasun löysäyksen takia muutaman pykälän ja konehan siinä paukahti. Molemman oli otettu just 60th huollosta ja lähdin lappiin kalaan Toinen hajos Kemiin ja toinen Sevettijärvelle. Veho maksoi hinaukset, hotelliyöt, lennot Rovaniemeltä Kuopioon ja viikon kulutttua päinvastaiseen suuntaan. Nokkahihna olisi pitänyt vaihtaa 90th kilometrin välein, mutta tarkastaa 60th huollossa. Kone nimittäin pyöri kouluajossa paljon, vaikka kilsat ei täyttynyt. Veho vielä pahoitteli asiaa ja lennätti Octoberfestareille Muncheniin molemmila kerroilla ja kaiken maksoivat. Kiva että hajos.:D
Mallisi on tosi upea ja mielenkiintoinen katsella.
Timo Rissanen kirjoitti:
Tällä korimallilla kun saisi ihan siviiliversion, niin olisi pakko-ostos.
Eiks tämä ole ihan perus E30, löytyy ainakin Fujimin tuotannosta (ja mun hyllystä).
Se Fujimin E30 ei ole samoilla muoteilla tehty. Se Fujimin versio löytyy omastakin hyllystä ja siinä on mukana siviilimallin sisusta, tässä ei, tässä on ainoastaan kilpa-auton sisustus. Se fujimin malli on mitoiltaan hiukan pielessä, mutta esikuvansa siitä tunnistaa koska vain. Scale productionilla on resiinimuunnossarja siviilimallin M3:sta varten, en tiedä miten isolla työllä siitä saisi vaikka 320i:n sisustan. Ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta jos kiinnostaa, pistä kyselyä, niillä on tapana tuoda jo loppuneita painoksia uudelleen tuotantoon.

www.scaleproduction.de/product_info.php?info=p2314_transkit-bmw-m3-interior.html
Olen penkonut sitä vaikka mistä ja vuosia, mutta ei löydy.
Kiitos vastauksista.
Matti T 15.1.2022 22:15 Vastaa lainauksella
Tuttua laatutyötäsi tämäkin Bemarin pienoismalli. Hienoa jälkeä kaikinpuolin.

Onko tuo peilin vai lasin päällä kuvattu. Vähän ainakin omaa silmää hämää tuo heijastus. Etulampuihin syntynyt kuvatessa aika erikoiset kuviot, lieneekö johtuvan tuosta lasin heijastelusta.
Peilin päällä. Halusin kokeilla jotain uutta. Etulamppujen heijastuksesta taidan tietää mitä tarkoitat. Linssin takana on kupera kromipintainen umpio kuten oikeassakin lampussa ja veikkaan että heijastus taas johtuu kuvausvalosta. Suodatinkangas ei kuitenkaan hajauta valoa vaikka sitä pehmentääkin. Kirkkaan linssin pinnassa on myös sama uritus, joka oikeassakin valossa on hajauttamassa valoa, en tosin tiedä onko sillä mitään vaikutusta pienoismallia ajatellen.