Pienoismallit.net

Maanmuokkaus urakka

Tervehdys arvoisat mallarit.Tässäpä olisi teille katseltavaa ja arvosteltavaa vuodenvaihteen malli.Olen jo pitkää aikonut tehdä tämän puskukoneen ja nyt se nappasi kun samaan sarjaan löytyi toinenkin malli.
Aloitetaan kevennyksellä.Puhekupla,mihinkäs tätä maata laitetaan kun alkaa olla jokapaikka täynnä.Pomo huitaisee kädellä ja sanoo,jos et mitään muuta keksi niin syö se vaikka.haha olipa hyvä vitsi.
Auto on AMT Gear Hustler Chevy El Camino `65.Eipä tässä muuta kun maali päälle ja kasaan,sarjassa on jotain vaihtoehtoa ja moottoriin tuli tuplakaasarit ja pukinsarvi pakosarjat,jaksaa puuskutaa paremmin huonoilla teillä.Catepillar 6 on myös AMT Construction Bulldozer.Tämä pusku kone oli erittäin mielenkiintoinen kasattava,paljon osia aika tekninen,työ sylinterit toimii ja telastot pyörii.Ohjeet näissä ovat hieman huonot,piti jonniverran katsella nettikuvia,värien ja sylintereiden letkutuksista ja moottorin johto ja putkien kulkureiteistä.Tähän tein ruiskupumpun putken suuttimille ja joitain sähkö johtimiaSylkkyjen letkut.Samaa maalia auton kanssa tässäkin.Jonnilaista kuluma jälkiä,ruostetta ja rasvaa ja molempiin pölytystä,joka ei taas näy ainaskaan mulla kuvissa,liian puhtaan näköinen,luonnossa kyllä on tuhruinen.Lopuksi oli pakko tekaista fikut ja vähän muuta lisuketta,autosta löytyy.Hiekka on luonnon hiekkapuhallus hiekkaa karkeus 0-0,5mm.
Tuolla lisää kuvia Linkki

Kommentit

El Camino laitettu oikein töihommiin! Mukava nähdä myös tuo AMT:n puskutraktori rakenettuna, ja siististi. Kaikenkaikkiiaan mukava dioraama, ja sopiva tekemisen meininki.
Esa.M 14.1.2022 18:17 Vastaa lainauksella
Hieno Camino, pisti silmään noi pelkääjän puolella olevat vanteet, on meinaan takana etuvanne ja edessä takavanne!, chromi peltivanteet sopii tuohon hyvin, ja toi väri on aivan mahtava, sopisi aika moneen omaankin projektiin, mitä maalia mahtaa olla, vai onko oma sekoitus?.
Esa.M kirjoitti:
Hieno Camino, pisti silmään noi pelkääjän puolella olevat vanteet, on meinaan takana etuvanne ja edessä takavanne!, chromi peltivanteet sopii tuohon hyvin, ja toi väri on aivan mahtava, sopisi aika moneen omaankin projektiin, mitä maalia mahtaa olla, vai onko oma sekoitus?.
Joo,niimpä se asentaessa muljahti vanteet vääriin päihin.Maali on sikkenssin automaali sävytys purkista suoraan,on erittäin lähellä CAT:n väriä,autossa lakka pällä,catepillarissa pelkkä värimassa,sopivalla ohennuksella saa enemmän kun puolikiiltävän.
Hyvältä näyttää kokonaisuus, mutta toivottavasti myös litkuttelet dozerin sekä teet hiukan käytön jälkiä, koska nyt näyttää liian puhtaalta/muoviselta. Rasvajälkiä hydrauliikkaosiin sekä litkuttelua muihinki liikkuviin osiin. Hiukan maalikulumaa/käytön jälkiä jne. jne. Siitä se etenee.