Pienoismallit.net

Romfell

Itävalta-unkarin panssariauto

Kun näin copper state modelsin julkaiseman sarjan tästä autosta niin pakkohan se oli ostaa, ihan vaan härskin ja omalaatuisen ulkonäön takia. Sarja meni hyvin kasaan haastavista muodoista huolimatta. Sisätilat ovat kovin puutteelliset, siksi en jättänytkään näkyvyyttä kuin sinne, missä on jotain katsottavaa. Moottorin detaljointi sensijaan on varsin hyvä.

Värityksestä ei kellään lie varmaa tietoa, tämä on kohtuu hyvä arvaus. Ristien valkoiset pohjat on maalattu, risti siirtokuvana. Maalaus olisi ollut parempi tapa, mutta kyllähän nuo sai kohtuudella asettumaan dekalinakin.

Säistämiseen malli tarjosi mukavan kulman, koska kyllähän lokasuojattomasta autosta lentää väkisinkin kuraa reilummin.

Ajatuksia?

Kommentit

Upea!
Ulkomuoto on kyllä sanalla sanoen groteski!!

Säästäminen näyttää hienolta!!
Hyvältä näyttää. Sopisi Munsterien perheen autoksi ulkonäkönsä puolesta. :)
Hyvältä näyttää, ja jopa on erikoisen näköinen menopeli. Gotham Citykin tuli minulla mieleen. "Where does he get all those gadgets?" (Mitähän tuolla rungon terävässä takaosassa oikein on?) Kasaamisessa ei pistä silmään rakoja tms. Hyvää jälkeä. Mallin maalaus: on kysyttävä, onko runko kaksivärinen? Vai onko kyseessä reippaan vanhennuksen ja varjon aiheuttama sävyero rungon yläosan ja alaosan välillä? En tiedä, mitä on tavoiteltu, joten tämä ei ole mitään kritiikkiä vaan kiinnostusta. Vanhennus on tehty suurella taidolla, myös merkkien ja maalausten päälle, mikä usein jää tekemättä. Kuraisuus on uskottava ja taitavasti tehty. Lokasuojaton auto päällystämättömillä itärintaman teillä olisi varmaan aika tuollainen ellei kuraisempikin. Hieno ja erikoinen malli!
Kiitosta vaan! :) Tosiaan jos batman olisi ollu mukana ensimmäisessä rähinässä, niin romfellilla se olisi ajanut. ;) Takaosassa ei ole kuitenkaan lepakkovälineistöä, vaan polttoainetankki.

Auton katto ja rungon alaosa on maalattu lähtöjään samalla vihreällä, yläosa vaan on säistetty hieman haalistuneemmaksi ja kuivaa pölyä keränneeksi. Sivuseinät on sitten hieman harmaalla leikattua mustaa.
Kiitos selvennyksestä Jukka, tuota harmaanmustaa aluetta silmäilin.