Pienoismallit.net

Calsonic Nissan R91CP

Nissan Calsonic perheeseen jälleen lisäystä.Edellisen mallin kanssa yhtäaikaa valmistunut malli ompi nyt vuorossa näytillä.Ilman moottoria oleva kapistus kasaantui oikein nätisti.Jotain pientä piti käydä katsomassa nettikuvista,kuinka osat ovat ja väriä vertaamassa.Tässähän tarrat olivat niin heikkoliimaiset jotta piti erikseen jokainen asetaa jisäliiman kanssa paikoilleen josta syystä ei sekunnilleen ole kohillaan.

Kommentit

No nyt! Ikävä kuulla siirtokuvista, omassa hyllyssä odottaisi R92CP jossa todennäköisesti on ihan samanlaiset dekaalit. Autohan ei muutenkaan ulkoisesti käytännössä eroa 91-mallista. Laitoitko siirtikset kiiltävän maalin päälle?

Hämmentävää näissä sarjoissa oli mielestäni moottorin poisjättäminen kun ahtimet, välijäähyt, vaihteisto ym. oli kuitenkin mallinnettu. Eikai se moottori siihen päälle olisi paljon vaatinut…

Kuuluuko antennit olla ihan noin pitkät, yleensähän ne on olleet luokkaa 30…40cm eli skaalassa pari senttiä pisimmilläänkin?
Anteeneita en mittaillut,tökkäsin vain paikoilleen.Matta oli maali dekaleille ja lakka päälle.On kaksikomponentti maalit mulla liuotinpohjaisia oikeita auto maaleja jota käytän pääsääntöisesti pinta väritykseen.Onnistuu aina,kuivuu taatusti,värisävyjä löytyy niin paljon kun haluaa.Likikään oikean näköiseksi moottorin saaminen on aika kova homma,jossain malliversiossa se on mukana.