Pienoismallit.net

Chevy Fleetside 1966

Viime vuonna jostakin tuli kimmoke yli 30 vuoden tauon jälkeen kokeilla rakentaa pienoismalli. Chevyn idea on lainattu ja toteusta lähdettiin yrittämään itse, helpompi oli aloitella tällaisella "barnfindilla" niin virheet eivät pistä silmään niin pahasti.
Siitähän se sitten lähti, ja kuluneen vuoden aikana on muutama malli tehty, osa yrityksen ja erehdyksen kautta, mutta niinkuin kaikessa muussakin, tässäkään lajissa ei tule katto vastaan, eikä koskaan voi olla tyytyväinen lopputulokseen. Oppia ikä kaikki.

Kommentit

Tervehdys Tommi!
Ja tervetuloa paluuharrastajien joukkoon.

Latolöytö-Letukkahan on sopivasti ruostunut vuosien saatossa. Sen verran haluaisin sanoa, että katto ei varmasti koskaan tule vastaan (edes Maailman parhaimmilla pienoismallirakentajilla), ja seuraavilla kerroilla voi sitten kantapään kautta oppineena parantaa omaa suoritustaan, mutta kaikkeen tekemäänsä kannattaa olla tyytyväinen.
Hienoa jälkeä, tuollainen ruostepinta on hankala saada toteutettua realistisesti pienoismalliin, mutta tässä se on onnistunut hienosti. Kromiosatkin näyttää juuri sopivan kulahtaneilta, kerro vähän lisää miten sait niistä noin onnistuneet? Enkä tarkoita kromiosien ruostepilkkuja, vaan esimerkiksi etupuskuri on himmentynyt kauttaaltaan just sopivasti.

Kromiosista puheenollen, ikkunalistat ja etuvilkkujen kehykset olisi voinut vielä maalata/foilata. Mutta täytyyhän jotain parannettavaa jäädä ensikertaankin ;). Hieno on Letukka!