Pienoismallit.net

SU-85

Neuvostoliittolainen SU-85

Tämä SU-85 esittää kaupunki-alueella olevaa tankkia, joten se ei ole niin likaantunut kuin metsä-maastossa käytetty tankki. Ehkäpä se on huollettu maastossa olemisen jälkeen…

Jälleen kerran suoraan laatikosta rakennettu malli. Sain SU-85:n valmiiksi tämän vuoden keväänä. Maalasin SU-85:n ja figuurin pensselillä, Revellin sekä Humbrolin maaleilla. Käytin kuivasively- sekä värihuuhtelu-tekniikoita. Tein malliin jonkin verran chippauksia. Tässä mallissa kokeilin ensimmäistä kertaa Tamiyan Weatherin Masteria, mikä tuli mukana pakkauksessa. Telaketjuista tuli mielestäni paremman näköiset tuolla weatherin masterilla, tietynlainen pöly-efekti niihin. Tuo pöly ei vain tahtonut pysyä kiinni telaketjuissa, kun malliin tuli koskettua pölytyksen jälkeen. (Pitäisikö siihen laittaa jotain ainetta, mikä saisi sen pysymään kiinni mallissa?) Telaketjut ovat mallia "nauha" ja figuuri tuli mukana pakkauksessa.

SU-85:sia käytettiin ensimmäisen kerran joulukuussa vuonna 1943(?). Miehistöä tankissa oli neljä sotilasta: komentaja, ampuja, lataaja ja kuljettaja.

Kommentit

Paranee, kuumenee jt…mielestäni tämä on paras tankki mallisi tähän astisista tankkimalleistasi. Tsiikailin kaikki läpi…3 kuvassa näkyy parhaiten käytetyt tekniikat…figuurista plussaa.
JiiTee 29.10.2021 17:18 Vastaa lainauksella
Kiitoksia Johan kommentista.