Pienoismallit.net

Carro Armato L/35c

Solothurn S18-1000

Italialaisten näkemys kevyestä pst vaunusta afrikassa, varustettuna sveitsiläisellä 20mm pst-kiväärillä. Jostain syystä pidän näitä pieniä ja rumia vaunuja mielenkiintoisena rakentaa. Broncon sarja meni muuten hyvin kasaan, mutta hauras telakoneisto yhdistettynä huonosti sulavaan muoviin teki telakoneiston kasaamisesta melko haasteellista.

Värisävyt sekoittelin itse, pohjasävy akn perusakryyleistä ja camo real color - maaleilla. Vanhennukset pigmenteillä, washeilla ja öljyväreillä. Pölyisen vaunun rakentaminen kuulostaa ajatuksena helpolta, mutta todellisuus on toista, kuinka saada pinta mielenkiintoiseksi. Vaimentimet olisi pitänyt toteuttaa toisin, nyt en niihin ole ihan tyytyväinen.

Kommentit

Hyvä ja hiano tanketti…näkyy että säistykseen on perehdytty ja panostettu kunnolla…ehkä kaipaisi jotain pikku sälää kyytiin tai jotain luukkuja auki asentoon hyvä näinkin…itsellä puolalainen tks tanketti parhaillaan työnalla.
Matti M 27.10.2021 20:08 Vastaa lainauksella
Varsin realistisen näköinen malli, ei liikaa kulumia ym. käytön jälkiä, samoin hiekkapölyä sopivasti myös, telat on erinomaiset.