Pienoismallit.net

Vesikko

CV-707 Camo 1943

Vesikko. Special Navyn sarja, josta syntyy CV-707 Vesikkoa jonkin verran muistuttava malli.

Sen verran kun referenssejä vilkuilin, ei tämä sarja nyt ihan niitä muotoja ja detaljeja samanlaisena toistanut, voisi tähän paljon enemmänkin laittaa työtunteja ja korjailla kohtia. Tämä nyt menee tällaisena hyllyyn, OOB.

OOB tosiaan, lisäyksinä:
* Millin messinkiputkea; suurin osa reelingin tolpista, keulan rakenne ja keulan syvyysperäsintä suojeleva hässäkkä. Viimeisin on vain yksi putki joka menee rungon läpi. Muovisauvojen virittely kylkeen vaikutti toivottomalta.
* 0,3mm messinkilankaa pienempiin kiinnityksiin
* EZ-line, heavy ja fine. Heavy on (minusta) ihan ok isoihin miinanväistelyvaijereihin, mutta fine on aika fine reelinkiin.
* Liput Sisumodelsilta.
* Krogius-malliset potkurit, Sisu.
* Jalusta, Sisu.

Näitä on varmaan pitkin Suomea tekeillä, koskas muut tulevat näkösälle?

Kommentit

Mukava että Vesikkoja valmistuu, kovin on komea! Rakentelujäljestä en löydä kritisoitavaa. Veikeä tuo Sisumodelsin alustaratkaisu.
Kauniisti soiva peli!
Vesikosta tosian kaipaisi lisää malleja, koska se on pala Suomen historiaa.
Hyvinhän tuossa olet onnistunut, niin kuin aikaisemmissa malleissakin.

Monestikkohan olen lukenut juttuja ja kirjoista poiminut Vesikosta luettavaa ja aina nuo ahtaat tilat kuin lopun arkussa ihmetyttävät.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Ota mukaan Kuopioon. Tätä en huomannut sinun ilmoittamissasi malleissa? Kyllä sen pystyy ilmoittamaan paikan päällä, mutta kannattaa varata aikaa, että tulisit la aamuna reilusti ennen kymmentä. Tämä kiinnostaa varmasti yleisöä.
Lisäksi media on osoittanut kunnioitettavaa kiinnostusta meidän näyttelylle. Paikallisradiot ovat tehneet haastatteluja, jotka ovat jo tuleet ulos ja toistavat vielä.
Paikallislehdet tehneet isoja jutuja. Savon Sanomien lauantain lehdesä myös iso juttu ( saadaan sunnuntaiksi yleisöä). Yle tekee lauantain valtakunnalliseen radioon jutun ja myös televisioon paikallisuutisiin kuvaa, Paikalisuutisethan näkyy jolonnii koko Suomesa.