Pienoismallit.net

1957 Chevrolet Bel-air ht

Nyt tuli inspiraatio puuhastella tällainen `70-`80 luvun taiteen Hod Rod härpäke.Näin se meillä tehtiin kun,piti pysyä ajanhengen mukana.Muistin syövereistä kaivellen millaisia muutoksia tuli tehtyä.Kameraahan ei siihenaikaan ollut vara hankkia kun,kaikki rahat meni autoon.Joo,ite mallihan on normi AMT tyyliä,hieman epätarkka,paljon viilaamista ja sovittelua,vähä osainen ja typerä etupyörä aksile joka menee moottorin läpi,nooh mitäpä siitä hienomalli kuitenkin.Koria ei muokattu vain alustaa,perä ylös ja keula alas.Maalaus piti olla metallihohtoväri,mirrahilettä,flakea ja kuviomaalausta.Mootoria piti isontaa ja kaikkea uutta lisä osaa laitettiin,ahtimia,paljon kaasareita ja tietty sivupakoputket kovalla äänellä.Kaikki hommat tehtiin itse kavereiden kanss, maalausta myöten.Sisusta pysyi lähes entisellään.Paljonhan sitä käytetiin plyyssiä napituksilla ja karvaa,minä en lähtenyt siihen, joo että tällainen malli tällä kertaa.

Kommentit

Vielä pitäisi maalata alusta riemunkirjavaksi, pyöräkaivot valkoisiksi ja tasauspyörästön koppaan amerikanlippu, joku härski naisenkuva tai sitten kromata…
Tämä on just tuon vuosikymmenen tuunausta. Aika ison työn olet tehnyt muuttamalla sarjaa, mutta hyvää jälkeä siinä suhteessä.
Maalipinta näyttää rakeiselta hiluineen, mutta varmaan tuolloin ei tosiaan saanut maalattua ihan nykytason maaleilla, eli hyvä näin.

Kiva oikea amerikanrauta.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Näemmekö tämän ja muitakin mallejasi viikon kuluttua Kuopiossa? Meidän mallinäyttely on nyt hieman erilainen kuin ennen koronaa. Esim. kirpparipisteissä tulee olemaan yli tuhat mallia…
Sieltä Oulusta on tulossa muitakin, joten jos itse et pääse, niin ota yhteytä paikallisiin mallareihin ja kysäse josko kyytiin mahtuisi. Mm. Huhtelinin Tapio on tulossa.
Tässä vielä linkki tapahtumaamme, joka ei jätä kyllä ketään kylmäksi..
pienoismallit.net/tapahtumat/2021/maalla-merella-ja-ilmassa/
Olokoot pyöräkotelot oleet valkoiset mutta minä tein se silloin näin kun auton rakensin.Alustassa oli kromattu takapanjo jousinen ja etuakselisto myös kardaaniputki.Kuvia ei mahtunut laittamaan kaikkea.
Joo,kyllä lakkapinta on ihan sileä,hile hieman halehtelee näkymää.