Pienoismallit.net

Jagdpanzer IV L/70 (V)

Tamiyan uudempi paketointi tutusta aiheesta. Näkemys jo hieman taisteluita nähneestä, talven yli selvinneestä vaunusta kevättalvella. Sarjaan lisäsin aberin etsit sekä friulin telat kumilenkkien tilalle. Takakannelle rojua miljoonalaatikosta, putken kanaverkko tyllikangasta.

Mudan pohja ak:n maastoaineita johon sitten öljyillä, washeilla ja pigmenteillä sävyeroja. Heinänpätkät myös dioraamatarvikkeita. Muutama kohta tässä jäi ehkä vähän tylsäksi, mutta aina kaikkea ei osaa hahmottaa ajoissa.

Kommentit

Janne V 12.10.2021 19:21 Vastaa lainauksella
Hieno malli! Näissä pitää kyllä mielestäni aina olla takakansi täynnä romua, niin näyttää kunnon sotavehkeeltä.

Itsellä myös tämä sama malli vielä kesken, ja on kyllä ollut ilo rakentaa.
Hieno on, Jukka!
Eritoten tuo sopivan kuluneen ja likaisen näköinen pinta sopii hyvin ajetulle pelille. Oliko vaunulla historian esikuvaa?
Matti M 13.10.2021 19:29 Vastaa lainauksella
Kaikkea muuta kuin tylsä :-)
Erinomainen lopputulos, kulahtanut talvinaamio hyvän näköinen, samoin muunkin maalipinnan kulumat, alarungon mudat näyttää aidolta, figuuri olis kiva lisä tähän mutta menee ilmankin.
Kiitosta vaan :) Kyllä se tosiaan vaunussa kuin vaunussa pitää jotain tavaraa olla kyydissä, harva niistä kuvissakaan ihan tyhjänä kulkee. Kyseisestä vaunuyksilöstä en kuvia ole nähnyt, (en nyt kauhean aktiivisesti edes koettanut etsiä..), mutta sekoittelin eri juttuja mitä näiden vaunujen kuvista bongailin ja muodostin sitten päässä semmoisen "tältä se olisi voinut näyttää" - lookin.
Onnea Jukka.
Savolaisile taas yksi maininta lisää.