Pienoismallit.net

Scania LB 141

Truck pulling

Scania on jo jonkunvuoden odotellut inspiraatiota mitä siitä sais aikaan,nyt sen aika tuli joo.Ite malli on oikein hyvä koota ja suht vähällä viilaamisella pääsi.Aihe Truck pulling tieliikkenne luokka malliin pläjähti yht äkkiä päähän,ei sattunut joo.Malliatuli liki ohjeenmukaan tehtyä,kiiltävää osaa tartee show mielessä paljon ja sitähän paketista löytyi ja lisäosa paketista jotain lisää.Maalaus väri oman mielen mukaan,ruiskulla suihkittu oma sekoite sävy 2k liuotin automaali hytiin.Runko pensselöity Tamiyan purkista.Sisustan värejä ohjeen mukaisesti likimain.Kuljettajahan se piti toki tehdä ratintaa.Alusta vanerin kappale ja puu rimaa,luonnon pestyä seulottua hiekkaa ja hieman liima vesi litkua kovettamaan pintaa.Päälle lisää ohut hiekka jota sopivasti sai muokata mieleisekseen.Veto jarruvaunun pätkä syntyi muovi levystä.Samoin vetoaisa valurankojen jämistä koottu,ketju paperiliittimistä,koukut löytyi jämä roju pakista.Hyllytila määrää paljon kokoa jota voi tehdä,siksi ei ole koko jarruvaunua tehty.Kaikista paikoista ei saanut kuvia laitettua kuvatilan täyttyessä aiemmia.

Kommentit

Tämmönen pienoismalli on hauska keksintö! Ei taida toista samanlaista tulla vastaan.
Nostalgiaa.
Hyvin tehty ja siveltimellä maalaus on onnistunut hyvin.
Scaniat aina kiinnostaa, kun niitä on ollut mula kaksi autokouluhommisa.
Hieno ja himpun erilainen malli.
Nähdäänkö Kuopion tapahtumassa vajaan kolmen viikon kuluttua?
Malleja voi ilmoitella: pienoismallit.net/tapahtumat/2021/maalla-merella-ja-ilmassa/

Ja olemme toiveikkaita, että korona ei taas ala jylläämään. Tapahtuman työstö on täydessä käynnissä.
Käy katsomassa sivut. Hieman erilainen tapahtuma tulossa, mutta kiva taas nähdä ja tutustua mallareihin leppoisan savolaisen keskustelun merkeissä. Oulun seudultahan on tulossa muitakin. Ja varmaan malliti tulisi heidän mukana jos et itse tuo.
paavo p. 27.9.2021 15:17 Vastaa lainauksella
Nyt on kromin kiltoa, hieno :-) !
Vauhdikas ja cool meininki…hyvä kokonaisuus ja alustasta plussaa…pieninä hifistely paranteluehdotuksina keulimistuen voisi siirtää viellä huomaamattomampaan paikkaan ja peräpäähään pientä litkutusta ym.
Kiitän huomiosta ja kommentoinista.Ei ole mahdollista lähteä Kuopioon näyttelyn,pahus tälläkään kertaa.
Osmo Järvelä kirjoitti:
Kiitän huomiosta ja kommentoinista.Ei ole mahdollista lähteä Kuopioon näyttelyn,pahus tälläkään kertaa.
Sieltä seuduin tulee muitakin mallareita ja heidän kyyydissään on aikaisempina vuosina tullut malleja. Huhtelinen Tapsa esim.