Pienoismallit.net

1956 Chrysler Hardtop

300B FD

Jousitusta laskettu siten, että 1:1-autossa maavara olisi kaventunut ainakin 10 cm. Pegasus 22" vanteet ja renkaat sekä Fordin isolohko on lainattu muualta, muutoin auto on lähes originaaliasussa. Murretun sävyisellä metallihohtomaalilla ja leveillä vanteilla haettu restomod-tyylisuuntaa ilman radikaaleja modauksia.

Tuo "FD" alaotsikossa on jäänne työnimen "Foose Design" lyhenteestä, vaikkei tämä mikään fooselainen luomus olekaan ;-)
Näin Malmin katuautokisoissa a.d. 2019 suunnilleen samaa vuosikertaa olevan hopeanharmaan Lincolnin, jonka korinmuodot myös ovat 300 B:n tapaan linjakkaat. Autoa oli modernisoitu ja rengastus oli jotakuinkin samanlainen eli centerlinen sukua ja yli kahdenkympin tuumakokoa. Lincoln toimi siis esikuvana tyylisuunnassa, joskaan en siis rakentanut pienoismallia siitä. Eikä se ilman Lincolnin koria olisi onnistunutkaan - LOL.

Kommentit

Jarmo P. 28.9.2021 22:13 Vastaa lainauksella
Hemmetin hieno malli. Väri sopii mainiosti malliin ja sen mittakaavaan. Maalipintakin on loistava, onko tuossa joku vaha pinnassa?

Tuo kivitaso heijastuksineen antaa jotenkin syvyyttä mallille, ja tuo paremmin esille korin muodot ja auton mataluuden.
Kiitos palautteesta!
Arvoin pitkään kiven päällä kuvaamista, kun se näytti heijastavan liikaa. Kaltaiseni amatöörin kuvatessa aito "tunnelma" tallentui valokuvan eduksi - hyvä näin. Yleensä käy toisin päin, eli kohde näyttää paremmalta kuin kuva.

Maalin päällä on monta kerrosta kirkaslakkaa. Vahaan rakennelmiani erittäin harvoin.