Pienoismallit.net

Panther ausf.d

UUDET PAREMMAT KUVAT LAITETTU!

ICM Panther Ausf.D ihan ok sarja hyvin menee kasaan ei kuitenkaan aivan aloittelijoille. Vaunun zimmerit tehty scratchina tasoitteesta muovi verkkoa apua käyttäen. Maalattu pensselillä. Telat olivat aika kauheat. lika efekti tehty telapyörästöön hienon hiekan ja liiman seoksella. Ammuksien osuma jäljet tehty poralla ja tasoitteella.

Otan rakentavat kommentit ilolla vastaan!

Kommentit

Kimmo K. 19.9.2021 21:52 Vastaa lainauksella
Näyttää hyvin kasatulta Pantterilta. Värisävytkin näyttävät ihan oikeilta. Jos saisit otettua vaunusta kuvia hieman lähempää, rakentavia kommentteja olisi helpompi antaa. Olisi erityisen mielenkiintoista nähdä lähikuvia itse tekemästäsi zimmeritistä!
Kuten Kimmo sanoi, niin rajaa kuvia niin, että tankki näkyy, mutta turha ympäristö ei. Sitten kun tankki näkyy paremmin, niin pystymme arvostelamaankin paremmin.
pienoismallit.net/ohjeet/valokuvaus/
Tuolta kannattaa käydä lukemassa yleiset vinkit valokuvaamiseen.
Eljas S 20.9.2021 10:58 Vastaa lainauksella
juu anteeksi kuvista jouduin kuvaamaan tämän chromella kun parempi kamera puhelimessa ei toimi. Yritän ratkaista pulman.
Hei Eljas!
Kun sinun ikäiseltäsi tulee noinkin vakuuttavaa jälkeä, niin mitä tuleekaan pajaltasi kymmenen vuoden päästä! Mestarin polku edessä. Tsemppiä!
YT
Kalle
No niin pikkumestari…hurjan näköisen pantterin olet saanut tehtyä +++++ että olet väsännyt vohvelizimmerit itse ja näyttää siltä että on tullut paukkuja kylkeen…erittäin hyvä malli heti alkuun…tästä on hyvä jatkaa…

Huomaisin myös että, ollt laittanunut kommenttia bt-42 sestani kiitos siitä!
Siitä se vain lähtee hieno harrastus liikkeelle.
Monissa ohjeissa sanotaan, että maalaa ensin pikkuosat ja siten liimaat ne kiinni.
Mutta se liimaus onkin sitten vaikeaa, kun liima levittää maalin eikä tartu kunnolla.

Onko nuo reijät sivussa niin kuin vihulaisen ampumia?

En lähtisi sinuna vielä tekemään mitään muuta, kuin ihan perusmallia ohjeiden mukaan.
Sitten kun maalaus on jotakuinkin hallinssa, niin malleja voisi alkaa hieman säistämään ja siihenhän löytyy keinoja täältä vaikka kuinka.

Siis hyvät maalit, hyvät pensselit, tärpättiä, vanupuikkoja, hammastikkuja, ja teräviä askarkeluveitsen teriä ja muutamat hyvät pinsetit-, joita minä ainakin saan kun käyn hammaslääkärissä. Antavat ilmaiseksi kun kertoo mihin ne tulee. Noilla tekee ja vaikka mitä. Niitä menee joka mallissa aika roimasti ainakin mulla.

Sitä mukaa kun mallit alkaa olla maalattuja suhteelisen hyvin, niin sittehän tähän hienoon harrastuksen voi hommata vaikka mitä lisää.

Lisää nyt vaan rakentamaan, eikä aluksi liian vaikeita malleja.
Hitaasti hyvä tulee ja alku näyttää hyvällle.
Eljas S 20.9.2021 19:28 Vastaa lainauksella
Kiitos kaikista kommenteista. Kyllä nuo reiät ovat vihollisen ampumia.
Kimmo K. 20.9.2021 20:39 Vastaa lainauksella
No, nyt ovat kuvatkin hyviä. Näistä uusista kuvista näkyy tuo zimmertkin hyvin. Hieno malli!
Ei muuta kuin uutta mallia työn alle!