Pienoismallit.net

Focke-Wulf Fw190A-4

Hptm. Siegfried Schnell

9./JG2:n Staffelkapitan Hptm Siegfried Schnell helmikuussa 1943.
93 ilmavoittoa joista 90 lännessä sisältäen 12 nelimoottorista ja reilut 60 Spitfireä. Kaatui vuotta myöhemmin Narvan lähettyvillä IV/JG54:n komentajana.

Tunnukset omasta varastosta, muuten suoraan paketista.

Kommentit

Raineltahan tulee Wocke-Wulfeja sarjatyönä.
Minusta tämä on paremmin pintakäsitelty kuin viimeksi, jolloin arvelin sen olevan pensselillä maalattu, koska maalien rajat täplät näytti siltä.

Maalaus onnistunut tosi maukkaaasti ja siirtokuvat istuvat nätisti, vaikka ei ole varmaan olleet ihan helepoimmasta päästä laitettuja varsinkaan nuo ohuet valkoiset.
Mustaa taustaa vasten myös värit lienee kohdillaa.
Aina kun mallilla on esikuva, niin työ pitää olla myös sen mukainen - siis melko tarkka jäljitelmä.

Vieläkö FOCKE-WULFeja on tulossa lisää sinulta?

Oletko harkinnut, että mallejasi nähtäisiin Kuopiossa lokakuussa?

Laitan tapahtumasivun linkiksi, joka kannataa lukea, koska näyttelymme on pitkästä aikaa hieman erilainen.

pienoismallit.net/tapahtumat/2021/maalla-merella-ja-ilmassa/

Jotenkin malli van on niin upea, että piti katsella kuvia moneen kertaan ja Googlata tuo Siegfied Schnell. Aikamoinen ässä.
Kiitos kommentista Timo.
Aiemman D-mallin maalasin aiemmin, valokuvien mukaan senkin. Maalaukset ja täplitykset vain vaihtelivat runsaasti koneyksilöiden välillä. Pintakäsittelyn tein samanaikaisesti kumpaankin sekä muutamaan muuhun.
Eli Focke-Wulffeja on tulossa lisää.
Komia on Focke Wulf. Vuonna 1943 olivat vielä maalit ja mahdollisuudet koristeluihin Saksassa toista luokkaa kuin 1945, joten hyvin olet esikuvasi tavoittanut. Voitko korjata lentäjän etunimeen puuttuvan ärrän otsikossa. Itse selostuksessa se on oikein.
Kiitos kommentista Pentti.
Totta, vielä alkuvuodesta 1943 vaikkakin lukumääräisesti alakynnessä niin silti Fw-190 osastoilla oli ilmaherruus lännessä ennen USAAF 8. Air Forcen vahvistumista ja Spitfire Mk IX käyttöönottoa.
Nimi korjattu.
Kimmo K. 19.9.2021 22:11 Vastaa lainauksella
Hyvän näköinen ja hienosti maalattu Fw! Hieman makuasia sinänsä, mielestäni sinun parin viikon takainen Dora näytti jollain tapaa aidommalta, mutta hieno tämäkin on joka tapauksessa.

Kun sinulla on rakennusjälki aina näyttänyt olevan priimaa, uskaltaudun kysymään, jouduitko tekemään kuomun sovituksen kanssa töitä? Kuvissa liimasauma näyttää hieman epätasaiselta. Niin tai näin, kokonaisuus on upea ja pisteet sen mukaisesti.