Pienoismallit.net

Ford Mustang GT4

Punainen kilpuri

Uudehko Tamiyan tuote ja sen kyllä huomaa.
Oli kyllä ilo tehdä… ei purskeita, hyvät ohjeet ja eipä tarvinnut ennen maalausta pahemmin osia sovitella…
kaikki meni ns. niks naks paikalleen.

En tehnyt tätäkään ihan suoraan laatikosta, eli värit ei ole ohjeen mukaan ja dekaalit osittain myös eri valmistajan.

Värit tamiyan spray, korissa käytin kahta eri punaista sekä kahta kiiltoastetta. Sitä ei tosin oikein oheisista kuvista huomaa.

Teko-ohjeet täällä:
renevaan.kuvat.fi/kuvat/Pienoismallit/Valmiit/Tamiya+Ford+Mustang+GT4/

Kommentit

Mitähän tästä nyt pitäisi taas muka moittia… Kiilto on melko tarkkaan sitä mitä GT-luokassa ylipäätään on, testiversioita ajetaan muutenkin ilman mainoksia…

Tamiya alkaa vihdoin päästä osien sopivuuden suhteen siihen missä sotilaskalusto oli jo lähes kymmenen vuotta sitten, joten mikäpä siinä kuin katsella hienoja malleja valmiina. Ainoa mikä tuossa ehkä pistää äkkiseltään silmään on punaiset pyyhkijänvarret ja sulan rungot, mutta lieneekö tuokaan varsinaisesti virhe enää.
Kommentoin harvakseen automalleja, koska en tiedä ainakaan mistään jenkkiautoista ja niiden muunnelmista tuon taivaallista.
Tässä pisti silmään positiivisesti maalin värivalinta ja tuo kiiltoaste. Oletuskuvassa näyttää osin matalle, mutta joissain muissa taas kirkkalle.

Hieno maalipinta -erikoisen hieno.
Muutkin mallin kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät ovat skarppeja ja on makoisan näköinen malli.
Onpa makoisan näköinen GT4-Musse! Keula varsinkin näyttää normaalia massiivisemmalta kun ilmanohjaimet on maalattu muun korin värillä. Hyvä efekti :)
On kyllä hemmetin hienon näkönen mustang, selkeesti hyvin rakennettu. Täytyypä laittaa itekkin tää sarja tilaukseen ja kattoa minkälaisen sais aikaseks. Toi on kans hyvä idea, että maalaa noi ilmanohjaimet ja etulipan korin värillä niin näyttää vähän ”aggressiivisemmalta” niin kuin joku tuossa jo mainitsikin:)