Pienoismallit.net

V8 Suovene

Muovilevyistä ja profiileista rakennettu runko ja rakenteet. Varaosalaatikosta moottori, penkit, propelli ja bensatankki. Liikkuvat ilmanohjaimet takana.

Kommentit

No se! Sannoo savolaisukko.
Nyt on katseltavaa ja ihmeteltävää. Scratchina rakennettu ja huolella. Moneen kertaan katselin kuvia ja aina sieltä löytyy uutta. Melkoinen suotaksi.

Hyvin sovitetut osat toisiinsa ja moottori kivasti esillä. Pakoputki ruosteessa ja kevyt säistys antaa hyvän kokonaisuuden.

Hieman nillitän tuosta potkurista. Puisen varmaan koetit tehdä, mutta nuo puun syyt ei ihan natsaa aidon näköisesti. Olisiko potkuri kannattanut maalata vaikka metallilla tvs. Sotkee jonkun verran hienoa kokonaisuutta.

Tällaisesta omatoimisuudesta hatun nosto.
Upea ja kuvat hyvät.
Nyt mennään korkealla ja kovaa!

Hieno loppytulos metritavarasta ja omintakeinen idea - erinomaista! Kuskin kusenpolttama penkki ja suoveden ruostuttama pakoputki sekä muukin säistys pätevää. Aitouden tuntumaa, minun mielestäni, lisää vielä se, että moni kohta on vanhaa ja kulunutta, mutta potkurikehikon verkko kiiltää uutuuttaan (taikka on sitten ikuisesti kiiltävää metallia). Liekö vanha verkko ruoastunut puhki, ja omistaja sitten keväthuollon yhteydessä uusinut verkot - ja taas mennään alligaattorien seassa.

Kiva oli kuvia katella.
PhantomII 17.8.2021 09:09 Vastaa lainauksella
Oho! Harvemmin nähtyä mallailun osa-aluetta, ainakin täällä Suomessa. Ehkä Louisianan IPMS:n kokoontumisissa yleisempi mallailuaihe?

Koskaan en ole Louisianan soilla käynyt, saati ajellut, mutta melkoisen aidon oloinen malli. Yleisilme on sopivan käytetyn näköinen, ajopelistään pitää huolehtiakin ja siksi on hyvä ettei liiaksi päästetä kulahtamaan!

Hieno ja erilainen malli. Muuten, muistaako kukaan Chippy-kenguru TV-sarjaa? Siinä Chippyn huoltaja ajeli pitkin soita selvittelemässä muiden aiheuttamia sotkuja. Tapahtumat tosi taisivat sijoittua Australian soille.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
PhantomII kirjoitti:
Muuten, muistaako kukaan Chippy-kenguru TV-sarjaa?
Kyllä tuota sarjaa tuli seurattua…joskin kengurun nimi oli Skippy :-)
www.youtube.com/watch?v=hByob-5pPEs
PhantomII 19.8.2021 18:01 Vastaa lainauksella
No tietysti Ari, Skippyhän se nimi oli. Mistä ihmeestä vedin ton Chippyn? Damn!