Pienoismallit.net

Opel Ascona C

Alunperin Airfixin(1982) Chevrolet Cavalier. Muokattu muistuttamaan Opel Ascona C mallia etuvalojen osalta. Jousitusta madallettu ja muutettu etupyörät kääntyviksi. Moottoria muokattu muistuttamaan 16 venttiilistä moottoria turboahdettuna ja modernilla ruiskulla sekä sytytyksellä. Uudet renkaat ja vanteet.

Kommentit

Joihinkin pikkuasioihin olet näpertänyt paljon nättiä työtä, mutta miksi tuo konepelti on tuulilasin puolelta noin irti. Eli viärästä piästä. Se jos avattaisiin edestä, niin tuulihaka voisi jättääkin sen noin.
Opeleita on aina kiva nähdä malleina, varsinkin näitä 70-80 -lukujen tuotteita. Harmillisen huonosti on aiheesta valmiita sarjoja saatavana, edelleen. Siistiä muutostyötä ja maalausta sinulta, suurin marina tosiaan konepeitosta. Tekniikkapuoli näyttää oikein nätille, samoin kuin maalipinta ja sävykin on kohdallaan.

Sääli sinänsä ettei Opelin valikoimiin tämä kori sellaisenaan mahtunut, mukavan menevän näköinen liuskaperä, muistuttaa minusta Monzaa.
Todella siisti Opel. Oikeana autona etuveto-Ascona ei juuri säväytä, mutta mallina kyllä. Vannevalinta ja koneen viimeistely on hieno. Konepellin raollaan olo lienee tarkoituksellista, jäähdytyksen ja konehuoneen tuuletuksen tehostamiseksi laitettu noin?
Konepelti on raollaan juuri tuosta syystä. Tämä kun on vanha rakennussarja, on osien sopiminen mitä on.
Ville Jurvanen kirjoitti:
Konepelti on raollaan juuri tuosta syystä. Tämä kun on vanha rakennussarja, on osien sopiminen mitä on.
Kelpaa selitykseksi edelliseen kommenttini. Hieno malli.
Täydellisesti korin muotoihin sopiva pintaväri.
Kone hieman epäaidon ja muovisen näköinen, ja narisen valitettavasti mustan listan suttuisesta maalaamisesta. Vanteet oikein mainio valinta, tuovat asiaan kuuluvaa tyylikkyyttä aimo annoksen.