Pienoismallit.net

Vladimuur!

Nääspeksi 2011 hahmo

Vladimuur on eeppinen hahmo NääsPeksin vuoden 2011 rainasta "Hänen toverinsa salaisessa palveluksessa" (Tarina). Vladimuur syntyi, kun pahikseksi paljastunut KGB:n komentaja Vladimir yritettiin tappaa kaatamalla Berliinin muuri hänen päällensä. Sen sijaan lopputaistelua varten palaa takaisin entistäkin vahvempana yhdistelmä muuria ja Vladimiria eli Vladimuur.
Tämä oli ensimmäinen tekemäni figuuri, mitä varten pääsin kokeilemaan kasvojen maalausta. Figuurin pohjana on Master Boxin 1:35 intiaani-figuuri, koska sillä oli valmiiksi hyvä ilme ja vaatetus oli vähäinen. Mittakaavan takia kasvoista en saanut kovin yksityiskohtaista. Käytin Vallejon Model Color Face Painting Set -akryylimaalisettiä, jossa oli myös ohjeet kasvojen maalaamiseksi. Yritin noudattaa ohjeita, mutta lopulta vähän sooloilin saadakseni naamasta vaaleamman. Ekstra haba on green stuffia ja muuri on bilteman pintasiloitetta enimmäkseen. Figuurin kädessä ollut kivikirves vaihtui mikrofoniksi.
Figuurin alusta esittää osaa speksin lavastusta ja se on tehty styreenilevyistä ja jäätelöpuikkotikuista. Maalattu akryyleilla ja yksityiskohdat on vain paperille printattu valokuvasta. Saatavilla olevien valokuvien vähäisyyden takia lavastus ei ole täysin autenttinen, mutta melko lähellä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!