Pienoismallit.net

Pz.Kpfw. II Ausf. G

Tamiyan Panzer II jossain Pohjois-Afrikassa. Luin jostain että tämä malli olisi alunperin julkaistu 1971 ja kyllähän se tietysti hieman siltä näyttääkin. Itse kyllä pidin tämän vaunun tekemisestä ja pikku parannuksin ainakin omaan silmään näyttää riittävästi esikuvaltaan. Pilkunviilaajat tietysti ovat raskaasti eri mieltä… No, heikoin lenkki mallissa on omasta mielestä telaketjut, mutta menköön. Maalit Revell ja Humbrol pensselillä, säistys akryyleillä, vesiväreillä ja vesivärikynillä (mainittakoon että niin kuivana kuin märkänäkin) ja pintaan mattaspray.

Kommentit

Jari P 2.7.2021 22:00 Vastaa lainauksella
Kyllä noista Tamiyan Wanhoista malleistakin hienoja saa, tässä hyvä esimerkki…
Kyllä täytyy taas ihmetellä nuoren miehen mallin näyttävyyttä. Eihän tällaista saa aikaan kokeneemmatkaan tankkimallarit.
Kuvat katselin muutamaan kertaan ja minusta kaikki on kohdallaan; säistäminen, siirtikset, maalaus, pintakäsittely, ja alusta on aina plussaa varsinkin tuon aidonäköisen tynnyrin kanssa.
Hiphei ja lisää kehiin.

Nämä olisi kiva nähdä livenä.
Yksi mahdollisuus olisi meidän tapahtuma, jonne voi ilmoittaa malleja vaikka heti.

Linkki tapahtumaamme, joka järjestetään, jos vain viranomaiset antaa edes jonkinmoista lupaa saada myös yleisöä paikalle:

pienoismallit.net/tapahtumat/2021/maalla-merella-ja-ilmassa/
Timo Rissanen kirjoitti:
Nämä olisi kiva nähdä livenä.
Ensinnäkin kiitos kommentista Jari ja sinulle Timo. Näillä näkymillä olisin mahdollisesti menossa Parolaan Armour Challenge tapahtumaan (kun kesäisin muutenkin siellä panssarimuseolla mielellään vierailee) mikäli ei ihmeempiä esteitä tule. Se aidonnäköinen tynnyri on muuten kotoisin Hot Wheels autoradan varusteista, "pienellä" käsittelyllä tosin.
Jari P kirjoitti:
Kyllä noista Tamiyan Wanhoista malleistakin hienoja saa, tässä hyvä esimerkki…
Juurikin näin, vaikka aikansa tuotteen muotit ovat 50v vanhat niin osaavissa käsissä tulee hyvää jälkeä!