Pienoismallit.net

Ford Fiesta S2000

Monten valloittaja

Mikko Hirvonen-Jarmo Lehtinen, Monte Carlo 2010.
Tuolloin oli rallin mm:ssä kiertävä systeemi: kaikki rallit eivät olleet vuosittain WRC-kisoja.
2010 Monte ei ollut WRC-kisa. Kilpailu ajettiin Super 2000-luokan autoilla. Tuolloin Fordin(M-Sport) palkkalistoilla ollut Hirvonen osallistui kisaan Fiestalla ja voitti sen.
S2000 vastasi käsittääkseni? nykyisiä R5 autoja. Tai ainakin näin voitaisiin vertailu suorittaa WRC:hen.

Tuossa lyhyt tietopläjäys ulkomuistista.

Mallihan on Belkitsin alkupään malleja ja oli vähän (siis todellakin vähän) pettymys. Osien yhteensopivuus oli hyvä, mutta etsisarja pettymys. Lisäksi ohjeet, joitain kohtia jäi arvailun(nettisurffailu) varaan. Huonosti vain löysin kuvia tästä vekottimesta, siis 1:1 koossa. Taisipahan ohjeissa olla pari virhettä / epäselvää piirrosta.
Olikohan odotukset liian korkealla?
Dekaalit olivat mielestäni hyvälaatuisia, mutta haastavia. Paljon pyöreitä muotoja ja "pokkauksia". Micro setiä ja solia kului, parissa kohtaa liikaakin. Onnistuin pari dekaalia, liialla läträämisellä pilaamaan.
Malli on maalattu kirjavalla kokoelmalla maaleja: Tamiya akryyli +laquer, Revell, MR.Hobby, Akah ja Vallejo.
Hiukan saumoja ym. korostettu Tamiyan panel linerillä, jota en pyyhkinyt ihan tarkaan pois. Autohan on juuri lähtenyt huoltotauolta seuraaville pätkille, eikä ole ihan puhtaaksi "nuoltu"

Lopputulokseen olen tyytyväinen ja tyytymätön.
Muutama moka tuli tehtyä ja ne näkyvät kuvissa. Pahimpina vikoina kärsimättömyys, maskiteipin käyttö (ei vaan taaskaan pitänyt) ja dekaalien ongelmat.
Tyytyväinen: eipä nuo viat näy metrin päästä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!