Pienoismallit.net

Tiger 1 Ausf.E

s.SS Pz-Kp. "Das Reich", Kursk, Heinäkuu 1943

Afv Clubin erinomainen Tiikeri, osien yhteensopivuus sekä laatu huippuluokkaa, korvasin sarjan mukana tulleet letkutelat Friulmodelin metallisilla, muuten kaikki tarvittava löytyi laatikosta, jonkin verran joutui tekemään muutoksia jotta malli vastaisi esikuvaansa. Lähes kokonaan uusiksi meni tornin varustelaatikko kiinnikkeineen ja tykin kilpi, muita muutoksia oli lokasuojien poisto takaa ja yksi edestä, poistolistalle meni myös pakoputkien suojukset. Maalattu Tamiyan akryyleilla, maalipinnan kulumat Vallejon akryyleilla, liat, valumat ym. tuhrut öljyväreillä ja emaleilla.
Figuuri on Tamiyan maalattuna Vallejoilla. Alustan tein eristelevystä, maasto kipsijauhoa ja hienoa hiekkaa, ruohosirotteet Verlindenin ja tupsut AK:n.

Kommentit

Mielestäni aivan huippu ja huokuu hyvin Kurskin henkeä. Saattaisi jyrätä vaikkapa Porohovkan arolla…
YT
Kalle
Matti M 3.5.2021 20:58 Vastaa lainauksella
Kiitos Kalle :-)
Tikrut pysyneet jonkin aikaa pimennossa täällä PM Netissä… Mutta hyvää kannattaa odottaa! Mielestäni hieno ja tasapainoinen Tiikeri! Maalaus onnistunut todella hyvin ja käytön jäljet/kulumat realistisia!! Kuvien katselu antaa hyviä vihjeitä/vinkkejä omaan Tiikeri-projektiin😊
Matti M 4.5.2021 20:54 Vastaa lainauksella
Kiitos Petri. Laitahan kuvia sitten kun Tiikeri on valmis :-)