Pienoismallit.net

BMW M3 E30 evo II

Malli esittää Wayne Gardnerin vuonna -92 DTM ratasarjassa kuljettamaan, Team Linderin, BMW M3 rata-autoa. Gardner oli enemmän menestynyt moottoripyörällä, tämä ei niin menestyksekäs kilpa-autoura saattoikin olla, ainakin joidenkin asiantuntijoiden mielestä, enemmänkin PR temppu.

Malli on Aoshima/Beemax tuotantoa ja aivan loistava rakennettava. Suurimmat ongelmat johtuvatkin rakentajasta sekä rakentajan koirasta, joka antoi hammaskäsittelyä lasiosille. Decaalit olivat valmiiksi ohuita ja istuivat hienosti. Ainoastaan konepellin etsisokat ovat hävinneet mystisesti. Parannettavaa löytyy varmasti mutta kelpaa itselle vitriiniin. Maalattu ja lakattu Zero Paintsin tuotteilla.

Kommentit

E30 on minulle bmw:n ruumiillistuma - jostain syystä, en tiedä miksi. No, se tuskin monia kiinnostaa… Näitä ei nykypäivänä juuri näe, ja siksipä pienoismalli aiheesta virkistää päivää kummasti.
Varsin siisti rakennelma, ja pääasia on rakentajan tyytyväisyys kättensä työn jälkeen. Ovisauman ylittävä dekaalia on epärealistinen, koska siinä ei ole leikkausta eli oikeassa autossa ovet eivät aukeaisi tarran repeämättä.
Jatka, Antti, mallailu ja anna koirallesi ruokaa ettei sen tartte purra styreeniä 😉
Ovien decaalit on itse asiassa leikattu saumojen kohdilta, jostain syystä kuvissa ei näy. Ja koiran ruokavaliota on päivitetty…
Oikein siisti Bimmeri. Nuorena kollina mä olisin halunnut 3-sarjan Bemarin, no eipä kynnet riittäneet. Onneksi kaverilla oli 320 kutoskoneinen ja toisella vieläpä 323, joten ihan osattomaksi en unelmastani jäänyt.
No se siitä. Malli on oikein hyvin onnistunut kaikkine dekaaleineen. Niitä konepellin etsejä voi varmaankin kysellä mallarin koiralta…