Pienoismallit.net

Plymouth Fury

Tämän esikuva on silloinen harrasteautoni. Nuhruinen sisustus jossa penkit olivat eri paria ja tuulilasin halkeamakin piti tehdä esikuvan mukaan. Lähtökohtana on MPC:n Batman-sarja, josta saattoi tehdä Gotham Cityn poliisiauton tai Jokerin auton. Renkaat ja vanteet olivat siis väärää mallia, samoin ratti ja moottori joten ne piti keräillä erikseen ja siihen menikin aikaa. Auto on pari vuotta uudempaa vuosimallia jossa oli jo päällekkäiset kulmikkaat umpiot, joten ne piti muuttaa muistuttamaan oman autoni pyöreitä lamppuja. Rakennussarjan kori oli sopivasti mustaa muovia, ja kun jätin sen sellaisekseen niin se näytti ihan samalta kun autoni himmennyt alkuperäismaali.

Kuvassa on diodraama jonka taisin tehdä huvin päin Facebookia varten, siihen tuli jotain puhekuplia joissa puoliso jo liftaa uutta kyytiä ja itse olen auton alla korjaamassa tien päällä tullutta vikaa.

Kommentit

Oman auton mallintaminen on aina hauskaa, kun pääsee toteuttamaan kaikkia pikku yksityiskohtia juuri kyseisestä yksilöstä. Mäkin olen niitä pari kpl tehnyt. Vähän vaatimaton määrä kuvia sun mallista nähtävillä, mutta tuo diodraamakuva on kyllä kiva. Mitähän niissä puhekuplissa sanottiin? Vissiin kuskin puolen alapallo pettänyt, kun on rengas vähän könöllään?? 😁