Pienoismallit.net

`55 chevrolet cameo pickup

Lavuri letukka timpurin hellässä hoivassa oleva työkulkine.Normi kasaus paketista ilman cocacola teemaa,joka on malin mukana.Upeimmilaan alkuperäisenä oleva auto johon valikoitu mieleinen ja muotoon sovelias väri.Pieniä lisäyksiä kyllä kaipasi,moottoriin letkuja,johtoja,lasinpesu pullo ja lavalle lauta reunakorotukset.Kuormaksi lautaa,lankkua ja timpurin kalupakki kaluineen.

Kommentit

Onpa nätti! Ainut mikä silmää häiritsee, on näiden ameriikanmallien yhteinen vika, noi tuulilasin pyyhkijät on aika karseet. Enempi kun näitä tekis, kannattaisi vaihdella etsiosiin.
Kuten saatetekstissä todettu, väri sopii muotoihin. Todellakin! Sävy on ehkä erilinen kuin 50-luvun puolivälin korimaaleissa, vaan silti se on jotenkin ajanmukainen ja samalla tähän päivään sopiva. Maalipinnassa on lievää epätasaisuutta, eli valmistajan kotinurkkien slangilla "orange peel".
Lavan rekvisiitta on oiva lisä luomaan eloisuutta. Jos konsepti näyttää siltä, että niin auto, työkalupakki ja lautakasa ovat lähdössä neitsytmatkalle. En minä sillä että olisi pitänyt säistää käytön jälkiä, vaan toteamus, ja kyllähän se käyttöön ottokin pitää tehdä.
Konehuoneessakin vallitsee kuri ja järjestys. Lokasuojaa pitkin mateleva johtokasa on hieman sotkuinen. Vaikeaahan se on valettuja johtoja maalata, ja ehkä parempi lopputulos helpomman kautta olisi veistää johdot pois, ja asentaa aitoa kaapelitavaraa tilalle.
Korinvärin esiintyminen vanteissa on kanssa hyvä juttu. Antaa kokonaisuudelle ilmettä.
Tulipa tarinoitua… piristävä malli näihin harmaisiin päiviin sekä pimeihin iltoihin ja aamuihin.
Hyvännäköinen menopeli…timpurimeningistä/romppeista +++
Itselläni heräsi vielä ajatus jos haluaisit tehdä pienen dion niin naula renkaaseen/tyhjennyt renkas ja figuuri tunkkaamaan/raapimaan päätään niin siinä olisi hywä dioraama…tuli vaan mieleen tuosta kertomastasi timpuriteemasta…tämä on siis hyvä näin…eli tämä kommentti on vain sellainen ”what if” ehdotus.
Kiitän.Joo,dioraamat olis ihan kivoja,mutta tilan tarve olisi kaksin- kolminkertainen ja kun malleja on jo 2xx,eipä talossa tila riitä.Ja hintakin etsien ja fikujen + kanssa nousis yli 50:n,lompako ei tykää,johonkin se raja pitää jokatapauksessa vetää aina mallin teossa.Kyllä tulevaisuus tuo dinojakin esille joo.