Pienoismallit.net

Heinkel He 70G-1 "Blitz"

Revell-paketoinnin vaikeusaste ei ole turhaan "4", sen verran tämän kanssa täytyi näprätä.
Laskuteline oli melkoinen himmeli kokoonpanoltaan, tässä kohtaa piti etsiä referenssikuvia, joita ei paljoa löytynyt. Osien sopivuuskin oli niin ja näin, siipien sovitusta helpotti huomattavasti, kun ymmärsin napsaista kohdistustapit pois. Peräsimiä poikkeutin hieman neutraalista mallia elävöittääkseni, siivekkeet olisivat olleet liian suuritöiset. Siipien jättöreunoissa ol runsaasti varaa ohennella. Matkustamon ikkunat ovat Micro kristal klearia ja pitot-putki 0,4mm messinkiä, muuten suoraan laatikosta.
Tämän foorumin opastamana ymmärsin maalata mallin harmaaksi (Revell 75), enkä metallinväriseksi, kuten rakennusohjeissa neuvotaan. Maalattu ja lakattu Bilteman ruiskulla - pölyn kanssa pitää olla ensi kerralla tarkempi, sillä kiiltävä pinta on armoton. Siivekkeitä korostin maalipesulla.

Kommentit

Hienosti toteutettu ja onhan mallisarja tietysti haastava. Mutta se on kuitenkin styreenisarja, jota ei ole luokiteltu limited run sarjaksi (sehän on wanha Matchbox sarja).
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Voisi sitten ehkä valittaa, jos sarja olisi jotain Limited-run tyyppistä tai sitten resiiniä tai vacua.
Näiden sarjojenkin tekijät yleisesti vaan ovat iloisia, kun saavat tehtyä mallinsa niistä aiheista kaikista vastuksista huolimatta
Toki olen tyytyväinen, että nätti kone tuli valmiiksi - paljon huonompiakin on tehty. 1970-luvun muistojeni mukaan Matchbox-sarjojen sovitteet olivat Airfixeihin verrattuna tarkempia.
Ei mikään heleppo nakki Jojjelta, mutta tosi siisti ja upea kone.
Kertomuksesi on aika lyhyt, mutta toisaalta taas meikämaurin mallinkuvaukset on liian piiiitiiiä ja niitä kaikki ei varmasti lue. (niinkuin tuo samalla sivulla viimein värkkini).
Saisitko mahtumaan lisää kuvia? Kahdesta on vaikea sanoa vielä paljoakaan. Vai rajoittaako sivusto jotenkin kuvien lisäämistä. Joku systeemihän täällä on käytössä.
Kuvat on kyllä laadultaan hienoja.

Mutta pari kuvaa siitä Nortonistakin kyllä riitti. ( Jos muistat aikoinaan, kun ruinasin sitä lainaan Kuopioon)?
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Kerroit silloin yvnä, Mulla on Royal Enfield Electra 500 2005 (viimeinen kaasutinmalli, ostin uutena) ja BMW R100RS 1983 (ent. poliisipyörä).
Sillä koulutti ja ajoi varmaan silloinen ylikomissario Olli Lempinen? Häneltä on pari-kolme mielenkiintoista kirjaa olemassa. " Pääkallosotilas, joka kertoo Kähärän Arskan nuoruudesta sodan aikaan. Arska koulutti minuakin Lempisen kanssa liikenneopeksi 80-luvun alussa. Toinen motoristille mieleinen kirja on " otava.fi/kirjat/poliisin-pimea-puoli/"-
Hulvattoman hauskasti Olli kertoo moottoripyöräkouluttajana asioita, joista ei varmasti hänen virassa ollessaan mainittu
Sivusto rajoittaa, oliko niin, että vasta kolmen julkimallin jälkeen saa enemmän levytilaa.. Timon mieliksi lykkäsin Flickriin pari kuvaa: Linkki