Pienoismallit.net

Bell 206 Jet Ranger

Bundespolizei

Tuli rakenneltua vanhasta vuoden 1986 (reboxaus ja uudet decalit 2008) Revellin setistä tämmönen Bundespolizein heko. Alkuperäisinä vaihtoehtoina olisi ollut joko Itävallan Polizei tai Saksan Heliteam Süd, näistä poiketen tein oman version perinteisellä valko/vihreä maalauskaaviolla. Kylkiin käytin harmaata väritystä dekaalien ollessa valkoisia. Valitettavasti en saanut sopivia rekisterikirjaimia mitenkään tähän jotenka nyt menee ilman.

Itse mallista; Tuon 80-luvun mallia rakenneltaessa kyllä hyvin huomasi. Osa osista aika tökeröitä, mikään osa ei tahtonut oikein sopia yhteen toistensa kanssa ja jos sopi, niin osien saumoihin jäi aikamoisia gäppejä tai rakoja jotenka jonkin verran joutui osia vuolemaan ja kittiä kului. Dekaalitkaan eivät olleet mistään parhaasta päästä ja muutamaan kertaan tätä tehdessä nakkasinkin hyllylle takaisin odottamaan parempaa motivaatiota. Nyt sen sain lopulta valmiiksi pitkällä aikavälillä, hyvä niin. Rakenneltu suoraan laatikosta.

Maalattu siveltimillä ja maaleina GW Citadelit sekä Lifecolorit. Säistystä juurikaan en käyttänyt koska aika puhtainahan nämä pidettiin, mitä nyt pakokaasuvanoja hiukan tein.

Tämän tuskailun jälkeen uudemmat mallit ovat silkkaa juhlaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!