Pienoismallit.net

Doolittle Raid

Hyökkäys toteutettiin 18. huhtikuuta 1942, jolloin 16 B-25 Mitchell -konetta nousi ilmaan USS Hornetilta ja pommitti Tokiota, Jokohamaa, Yokosukaa, Nagoyaa, Kobea ja Osakaa. Ennen pommituksia Yhdysvaltain laivaston kevyt risteilijä USS Nashville upotti keisarillisen Japanin laivaston partioveneen Nittōmarun, joka yritti varoittaa pommituksista japanilaisia. Viisi partioveneen miehistönjäsentä joutui myöhemmin yhdysvaltalaisten vangeiksi. - Wikipedia

Pieni välityö muiden ohella.

Kommentit

Ai pieni työ muiden ohella?
No pieni on kooltaan, mutta hyvin maalattu ja taustakuva kruunaa koko homman. Kuin aidosti lentoon lähteneet koneet ja pieniä kuin satiaset.

Ihmettelen sinun kekseliäisyyttäsi mallailussa ja varmaan moni ihmettelee sitä normi elämässäkin? Toivottavasti.
Ja kun olen aina lausahtanut, niin tulkoon se nytkin: "Mallarin maailma on täynnä keksimättömiä ideoita".

Hieno pienokainen tämä on ja mitähän seuraavaksi tulee??
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
En kommentoinut edellistä malliasi - sitä hirviötä, koska kuvat olivat niin tummia, että ei niistä saanut vanaha ukkeli selvää, eikä ne elokuvatkaan ole minulle tuttuja.
Kiitos Timo.
Hyvä setti ja nerokasta tehdä kunnon miniatyyri ko. aiheesta (Doolittle - Do Little ..you know). Mainio otsikkokuva (taivas tosin himpun 2D omalla monitorilla tiirattuna) ja otoksen hieno Leica-taiderajaus. Suurempaa luuppia vaan kehiin, kun näitä nikkaroi ja maalaa. Kolme samaa konetta varmaan jo kipuraja? Tämän jälkeen 1/48 mallin kasaaminen on varmaan yhtä juhlaa. Ei mikään välityö.
Jeanilta ei näköjään kekseliäisyyttä puutu näissä aihevalinnoissa ja hyvä niin, aina jotain persoonallista on luvassa eikä tämäkään tee poikkeusta. Johan on B-25 koneet kutistuneet tosiaan makrokokoon, hyvin kuitenkin koneen muodot on tunnistettavissa.
IT Lahtinen kirjoitti:
Kolme samaa konetta varmaan jo kipuraja? Tämän jälkeen 1/48 mallin kasaaminen on varmaan yhtä juhlaa.
Kiitos!
Itseasiassa tein näitä alkuun valmiiksi 6 kpl:tta, oli joo aika puurtaminen niissäkin. Yhden jätin käyttämättä, 2 kannella lentoon lähdössä ja 3 valmiina odotusalueella eli 5 kaiken kaikkiaan.
Markku Rinne kirjoitti:
Jeanilta ei näköjään kekseliäisyyttä puutu näissä aihevalinnoissa ja hyvä niin, aina jotain persoonallista on luvassa eikä tämäkään tee poikkeusta.
Kiitos Markku!
Yritän käyttää luovuutta sekä kekseliäisyyttä välillä mallaillessa, näin ei pääse kangistumaan ja jämähtämään tiettyyn muottiin.