Pienoismallit.net

Saab 35CS

Kaksipaikkainen Draken

Hasegawan Drakenista modifioitu kaksipaikkainen. Runko modattu ja lyhennetty sarjasta melko suoraan ja istutettu Hellerin tuplan kuomu. Paneelirajoja kitattu umpeen ja kaiverettu uudelleen kaksipikkaista vastaaviin kohtiin mm sivuvakaaja tehty lähes uusiksi paneelirajojen suhteen. Ohjaamoon lisätty Eduardin etsejä. Siirtokuvat pääosin sarjasta ja suomimerkinnät miljoonalootasta. Maalit Modelmasterin metalizer-maaleja.
Mukavan erilainen Draken-projekti.

Kommentit

Hyvin tehty ja maalattu! Metallipinta on elävän näköinen ja mukavasti/maltillisesti käytön jäljet näkyvissä.
Tosi nätin näköinen malli, taidokkaasti modifioitu ja hyvin maalattu. Niin tulee mieleen, kun pikkupoikana olin Lapin lennoston avoimilla päivillä Rovaniemen lentokentällä katselemassa, siellä oli hallissa tandem-Drakenkin. Mahtoiko olla myöhäistä 70-lukua? Minkä lennoston tunnukset koneessasi on?
Kiitokset kommenteista. Satakunnan lennoston kotka-tunnus on sivuvakaajassa ja vuodelta 1988 löytyy kuva jossa tunnus on. DK-270 on tullut Suomeen vasta 1984 kesällä.
Pentti Minkkinen kirjoitti:
Satakunnan lennoston kotka-tunnus on sivuvakaajassa
Tarkemmin sanottuna kalasääski, no lintu kuin lintu ;-). Hienosti mallinnettu tämä harvinaisempi kaksipaikkainen Draken, näitähän ei ilmeisesti ollut kuin viisi kappaletta yhteensä. Tuo metallipinta eri sävyineen on kyllä hieno ja plussaa myös tuosta alapuolesta jossa nuo nestevalumat ovat hyvin aidon oloiset ja kuuluu ikään kuin asiaan.
Komppaan ylempiä kommentteja ja mallisarjan modaus on aina erityistä plussaa. Siitä siis plussat ;)
yt.
MK
Onhan kerrassaan hieno pintakäsittely. Kivasti metallipaneelit erottuvt toisistaan ja ei näitä kksipenkkisiä Drakeneita liikaa täällä ole. Päinvastoin.
Arvoisaa arvonouua on kyllä nuo omat modaamiset. Ei iahan jokainen mallari olisi ryhtynytkään moiseen työsarkaan.

Vot, minun mieleen tämä passaa hyvinkin.
Huomattavasti parempi kuin oma vastaavani, jonka tein aikoja sitten.
Lähtökohtakin oli sama, Hasen DK ja Hellerin kuomu.
Edellisten kanssa samoilla linjoilla. Hyvän näköistä metallipintaa ja onnistunutta muunnostyötä.