Pienoismallit.net

American infantry WW II

Jaa tässä viimeinen tällä viikolla…laitan loput 3 sarjaa ensiviikolla…

alustat 2mm vaneria, jotka käsitelty tamiyan teksture painitilla ja kuivaharjattu vallejon maalilla, aidat laser leikattua/kaiverrettua 1,mm vaneria, sirotteet/ruohotupsut battlefieldiä, kk hylsyt 0,5mm messinkitankoa ja figuurit maalattu vallejon maaleilla

Kommentit

No nyt tulee tuohon skaalan hieno diorama, mutta voisitko laittaa ne yhteen niin, että alustan raot ei näy. Vaika kuvi varten. Myt ne ovat kuin eri osista. Antaisi paljon lisää potkua dioraamalle. Tai sitten vaikka hiekkaa/mutaa tvs, väliin..
Timo Rissanen kirjoitti:
mutta voisitko laittaa ne yhteen niin, että alustan raot ei näy. Vaika kuvi varten. Myt ne ovat kuin eri osista.
Ei se toimisi niin, asetelmasta tulisi hullunkurinen eikä siinä olisi mitään järkeä. Takana upseeri vetää lippaan samalla, kun puhelimella soitellaan ja ja itkk:lla ammutaan. Kuitenki sivulla heittimistöllä maastoudutaan ja vieressä tyypit ammuskelee tolpillansa pistoolilla/kivääreillä. Yhdistetystä asetelmasta tulisi lähinnä komediallinen näytelmäesitys mieleen. Ei tuosta saisi järkevää mitenkään yhdistämällä, ehkä toimisi niin, että isompaan alustaan erillään ikään, kuin eri paikoissa oma action skenaarionsa. Plussana mainittakoon hienosta maalausjäljestä!
Matchboxin 1/32 ämpärimuovisia ukkoja tuli koitettua nuorempana itsekin maalata. Näitä pienempiä en viitsinyt edes yrittää. Hyvän näköistä jälkeä olet näissä kaikissa saanut aikaan. Ovatko nämä sinulla pelikäytössä ja siitä johtuen nuo irralliset alustat?
Komppaan jeania…ne ovat pikku vinjettejä jotka voi yhdistellä/järjestellä isommaksi kokonaisuudeksi…
Veli-matti eivät ole mulla pelikäytössä…tehty vaan tekemisen riemusta!