Pienoismallit.net

British 8th army WW II

Jatkuu…alustat 2mm vaneria pohjustettu tamiyan texture paintilla ja kuivaharjattu vallejon maalilla, kivet korkkia, ja ruohotupuskat battlefieldiä ja figuurit maalattu vallejon maaleilla.

Kommentit

Nyt vasta savolaisukko ymmärtää näiden figuuruien alustan toiminnan, koska siitä nillitin viimeksi ja Jean taisi korjatakin asian.

Tuohon mittaan nämä vaatii kyllä jo vaikka mitä osaamista fyysisen näön lisäksi.

Tällaisia kun jaksaa rakentaa, niin olisi hieno nähdä niistä kasattu isompi dioraama kahden osapuolen välisestä kahakasta tai jotenkin sijoiteltunahan " mallarin maailma on täynnä keksimättömiä ideoita", niin kuin olen monesti täällä lausahtanut.

Nyt jo odottelen lissee..
- Timppa
Timppa yksi tälläinen tulee vielä anzac joukoista…sitten tämä koko sarja walmis…sen jälkeen alkaa tulla 1/72 koossa pieniä talvi- jatkosota aiheisia dioramoja/vinjettejä.
Pieni kritiikki:
mielestäni mustan käyttö figuureiden vaatteiden saumoissa yms. turhan yliampuvaa. Ruskea olisi käynyt paremmin
Matti M 18.1.2021 18:49 Vastaa lainauksella
Lisää Matchboxia :-)

Taidokkaasti maalattuja pikku-ukkoja jälleen.
Minäkin odottelen sitä anzac-settiä!
Petri Jaakkonen kirjoitti:
Pieni kritiikki:
mielestäni mustan käyttö figuureiden vaatteiden saumoissa yms. turhan yliampuvaa. Ruskea olisi käynyt paremmin
Pelikäyttöön tulevissa figuissa useimmiten korostetaan ja "yliammutaan" saumoja sekä detaljeja, jotta näkyisivät metrinkin päästä pelipöydältä. Nämäkin ovat kokoluokkaa 1/72 eli todella pieniä. Omasta mielestä tumma/musta korostaa ja erottaa selkeämmin pienen skaalan detaljeja ettei mene ihan mössöksi kauempaa katottuna. Vaikka näillä ei pelaisi, niin tällaisenaan erottuvat kivasti myös sieltä hyllystä.
Kiitokset kaikille kommentaattoreille…muistaakseni kokeilin näihin myös tummanruskeaa rajauksiin…syystä jota en muista päädyin kuitenkin mustaan…tummanruskea toimisi warmaankin hywin, ehkä jopa paremmin…