Pienoismallit.net

British infantry WW II

Näistä se lähti…aloitin mallailun pari vuotta sitten vanhoilla matchboxin 1/76 figuureilla…päätin maalailla kaikki sarjan figuurit…nämä ollut melkein valmiina jo tovin nyt päätin vihdoinkin viimeistellä/kuvata kaikki sarjat…jatkoa matchbox figuureille tulee siis lähipäivinä runsaasti lisää!

-alustat 2mm laserleikattua vaneria, joka käsitelty tamiyan diorama texture paintilla sekä kuivaharjattu vallejon maalilla, puskat jäkälää jotka käsitelty battlefieldin sirotteella, ruohotupsukat myös batllefieldin, kiviaita tehty greenstuffista ja figuurit maalattu vallejon maaleilla.

Kommentit

Hyvin maalattuja pienen mittakaavan sotilaita.

Noilla pikku-ukoilla sitä tuli joskus kauan kauan sitten -70 luvulla leikittyä, kun oli vielä lapsi.
Muutama siltä ajalta on vieläkin jossain kaapin perukoilla.
Jos nuo on niitä samoja ämpärimuovisia "ukkoja", millä itsekin aikanaan leikin, ei voi kuin nostaa maalausjäljelle hattua. Yhteen kuvaan olisi voinut laittaa lähtökohdan näkyviin.
Kiitos arwostuksesta…näillä tuli leikittyä Kultaisella 80-luvulla…
Arvostan, kyllä minunkin "pikkusolttuni" näkivät monia taisteluita, tappiot olivat kovia, mutta täydennystä löytyi silloin helposti liki joka kaupasta.
Muistan nämä kans 80-luvun alusta. Jostain syystä just tämä ukkosarja hävisi taistelut aina, olisiko ollut vastalause Korkkareille?