Pienoismallit.net

Messerschmitt Bf 109 E-4 trop

2/JG 27 Pohjois-Afrikka 1941

Panokseni Vuodenvaihteen malli IV ryhmärakenteluun. Aloittamaan pääsin muuttorumban jälkeen 23.12. ja valmista tuli 6.1. Hasegawan Mersut ovat mukavia rakennettavia ja kittiä ei hirveästi tarvitse. Lisäsin laatikon ulkopuolelta istuinvyöt ja jarruputket. Pakoputket ja aseiden piiput/putket porailin auki. Maaleina Mr.Hobby ja Tamiya. Tämä ryhmis on itselleni jo joulunaikaan kuuluva perinne ja mukava aloitus uudelle mallailuvuodelle. Kiitoksia järjestäjälle.

Kommentit

Hieno on. Tykkään, kun ei ole liiaksi liattu ja sotkettu malli. Olihan ne joskus puhtoisiakin ;)
Kiitos Tapio. Olisin mielelläni laittanut hieman hiekkapölyä muuallekin,kuin renkaisiin,mutta ryhmiksen aika loppui kesken. Pakokaasuvanatkin jäävät RLM 71 sävyn päältä melko näkymättömiin… Vaihdoin omat räpsyni Antin ottamiin,huomattavasti parempiin.
Tämä on nätti. Ei mun silmään kaipaa yhtään enempää sotkemista, näin on hyvä. Esim. Asisbizin kuvia kun selaa, niin pakokaasuvanat on aika usein tätä näkyvämpiä, mutta harvoin niissä niin yltiösotkuisia koneita näkyy, kuin vaatimus tuntuisi olevan ;-)

Tässä valkoinen kolmonen samoilta suunnilta. Huomattavaa se, että lähes aina malleista pois jätetyt panelinumerot tässäkin näkyvästi esillä.
Kiitos kommentista ja referenssikuvasta Tervo. Joku vimma tullut rakentaa näitä Mersuja ja taitaa 4 kappaletta vielä odotella vuoroaan…