Pienoismallit.net

Dodge Challenger

Tämän valmistuminen on todellinen taisteluvoitto. Alunperin piti olla simppeli projekti lahjaksi ja samalla juttu Mallix lehteen. Vaan lakka ongelmat pakottivat tekemään korin uudelleen ja vaihtamaan maalia sekä lakkaakin. Lehtijuttukin venyi kolmeen numeroon, mutta valmistui lopulta ja lahjan saajakin oli tyytyväinen lahjaansa. Revellin Streetburner T/A sarjasta hieman muokkaamalla tehty. Sarjassahan on mukana 340 kone ja tähän upotin toisesta rakennussarjasta kaivamani 440 koneen ja varustin sen six pack kaasuttimilla. Moottoria detaljoin pikkaisen enemmän kuin paketista osia löytyi tai etsisarja apuja antoi. Kaasuttimien kanavat detaljoin paremmiksi, kuin myös kaiken niiden ympäriltä. Ohjaussimpukan rakentelin ja sille tehistimen letkuineen. Ikkunat vaihdoin ohuesta levystä tehtyihin ja tulihan tähän laitettua vaikka ja mitä. Mallix lehdistä voi vakoilla perusteellisemman tarinan.

Kommentit

Nyt on kyllä niin nättiä tsälentsööriä ettei voi kuin kuvia hiljaa katsoa. Maalikin on tasainen kuin mikä, ja kannatti tsempata ylimääräinen urakka sen eteen. Konehuoneessa vallitseva kuri ja järjestys ovat esimerkillisiä.
Kannustavaa kritiikkiä ei tästä osoitteesta nyt tule kun ei silmään osu mitään parannettavaa. Ehkä ainoa on etupuskurin alla oleva pelti, jonka sauma on sivulla näkyvissä. Oikeassa autossa ei näin taida olla. Mutta joo, mikään ei ole täydellistä ja tämä pienoismalli on erinomainen.
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Ehkä ainoa on etupuskurin alla oleva pelti, jonka sauma on sivulla näkyvissä. Oikeassa autossa ei näin taida olla.
Itse asiassa toi sauma on juurikin siinä, missä sen pitääkin olla ;-)

Hienosti on Petri lahjan saanut tehtyä, päihittää Kärkkäiseltä ostetun Emekin mennen tullen.
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Ehkä ainoa on etupuskurin alla oleva pelti, jonka sauma on sivulla näkyvissä. Oikeassa autossa ei näin taida olla.
Hiekkapellin sauma on todellakin rakennussarjassa väärässä kohtaa, eli kyljen puolella. Mallissa sauma on korjattu ja on siis oikeaoppisesti auton etupuolella. Etukulmassa näkyvä vaalea raita on alustan valkeasta tiemaalauksesta heijastus. Mutta oikeassa olet siinä ettei täydellistä mallia olekaan, aina löytyy jotain parannettavaa.
Rutanen 20.12.2020 22:14 Vastaa lainauksella
Empä tiennyt että asfaltillekin löytyy oma tuote. Sisäkaton detajointi on hyvä lisä se kun kun usein näistä jää tekemättä.
Kappas kun tämä komeus on jäänyt hoksimatta. Mun top 3 auto '70 Dodge Challenger on saanut työpöydälläsi arvoisensa käsittelyn. Oikein siisti malli, vaikka niinhän ne Petrin mallit aina on. Minunkin katse hakeutuu aina ekaksi niihin lokarin saumoihin, ja kun nyt katson omaa Vanishing Point Challengeria tuolla vitriinikaapin hyllyllä, niin enhän mä näköjään tehnyt niille samaa muutostyötä kuin Petri omassaan. Voi vehnä.
itselläni on 198? tehty tuollainen monogrammin sarjasta 1/24 made in usa tuo näyttä hienommalta kuin minun 10-14 ikäisenä kyhäämäni versio maski on kyllä hieno tuossa ilmeisesti tuo on vielä samoilla muoteilla tehty kun minun 80 luvun versio siinä kanssa hiekkapellin saumat etu lokarissa