Pienoismallit.net

BAe Hawk - "HW 40 vuotta"

Ajattelin että Ilmavoimien äskettäin erityisväreihin maalaama BAe Hawk voisi olla mielenkiintoinen mallailukohde. Mistä sarjasta teen ei ole vielä ihan selvää, mutta mulla on kellarissa kolme Fujimin 1/72-mittakaavaista Hawkia jotka ovat odottaneet vuosikausia että avaisin laatikot.

merkinnät

Toinen, korjattu versio maalauskaaviosta on valmis, ja sen voi ladata täältä (PDF-tiedosto). Monet kiitokset kommenteista ja korjauksista. Seuraava vaihe on tämän grafiikan modifiointi maalausmaskeja varten.
Ensimmäinen versio maalauskaaviosta on valmis, ja sen voi ladata täältä (PDF-tiedosto). Kuulisin mielelläni kommentteja ja ehdotuksia korjauksiksi. Varsinkin rungon yläpuolen kuvio oli hankala, se ei näkynyt oikein kunnolla yhdessäkään Ilmavoimien julkaisemassa valokuvassa.
Monimutkaisen värityskaavion ajattelin tehdä siten että ensin piirrän kaavion ja sitten piirustusta käyttäen leikkaan maalausmaskit Cricut-leikkurilla. Tämä menetelmä toimi hyvin kun rakensin Heinkel He 178 :n. Käytän piirtämiseen Adobe Illustrator CC -ohjelmaa.