Pienoismallit.net

Focke Wulf Fw190 A3

Kone tuskin tarvitsee kauheita esittelyitä, yksi toisen maailmansodan menestyksekkäimmistä koneista. Malli siis yksi alatyypeistä.
Tämä yksilö on 8/JG 2:sen kone. Pilottia ohjeet eivät kerro. Olisikohan satunnaisten siipimiesten kone? En tosiaan perehtynyt tämän yksilön historiikkiin.
Malliin lisäsin ohjaamoon hiukan Eduardin fotoetsejä, sekä antennilangan. Malli on maalattu pääosin Tamiyan, Akahin ja MRP:n maaleilla. Keltainen on Lifecoloria, mitä en ikinä ole saanut toimimaan. Nyt tosin jäi omasta mielestä sopivan kulahtanut vaikutelma.
Dekaalit olivat haastavia, tosi herkkiä rikkoutumaan/käpristymään. Microscalen decal film pelasti paljon huomattuani ongelman.
Tämä oli ensimmäinen malli johon kokeilin Tamiyan panel line acccent coloria, oli positiivinen yllätys. Ja syy siihen miksi ylipäätänsä lisäsin tämän harjoitelman sivustolle. Lisäksi hiukan jotain ikivanhaa liitua koitettu lisätä kuvaamaan likaantumista.
Kahden ja puolen vuoden harjoittelimisen jälkeen eka malli, joka täyttää omat kriteerit. Että kehtaa edes kuvan laittaa sivustolle. Jätin pisteytysmahdollisuuden auki, mutta tärkeämpänä pitäisin vinkkejä.

Kommentit

Matti M 15.11.2020 21:49 Vastaa lainauksella
Ihan hienon mallin olet saanut aikaan, eipä tuossa näin äkkiseltään mitään suurempia puutteita näyttäisi olevan, maalauspuoli näyttää olevan hanskassa, seuraavassa mallissa voit kokeilla lisätä likaa, öljy- ja nestevalumia/roiskeita, varsinkin koneen alapuolelle, maalipinnan kulumista eri alueille, esim. ohjaamon seutu sekä huoltoluukut ja niiden ympäristö, siitä se pikkuhiljaa kokeilemalla syntyy :-)