Pienoismallit.net

Ford '37 El Carnero Loco

Pizzat perille pikana

Ford saapui minulle mallarikollegalta raatona, josta käytin korin ja rungon. Muut osat on keräilty ja/tai valmistettu itse. Irtona ostetun HEMI koneen päällä oli valmiina kaksi remmiahdinta ja nuo imutorvet. Yhdistelin ne sitten samaan kasaan, ja nuo imutorvet antoivat idean Hullusta Pässistä (ikäänkuin isot pukinsarvet). Netistä löysin Kanarian saarilla Las Palmasissa toimivan El Carnero Loco pizzerian, ja tulostin sen logon oviin. Ruutulavalta löytyy korillinen limua ja jauhosäkki.
Alustassa on takana ilmapussit ja 4-link tuenta. Ohjaamossa on kaksi ralliEscortin penkkiä, pitkä vaihdekeppi ja Buickin ratti. Takalokareita levitin, jotta old school slicksit mahtuu. Ohjaamoa madalsin leikkaamalla 5 mm siivun pois ovien yläreunan pokkauksen alapuolelta eli katto on normaalin korkea.

Kommentit

No nyt on töttöröö kiesi! Kyllä lähtee!!
Jos multa kysytään, niin autojen rakentelu on just tätä. Toki joku porukka hakee kaarreajo-ominaisuuksia, mikä on ihan yhtä hyvä rakentelukohde kuin hupiajeluajokkien tusaaminen.

Remmiahtimien multiplisiteetti on varsin näyttävää eikä ajokki häpeile mitään. Väri ja dekaalikoristeet ovat kuin kirsikka tortussa ja takarenkaiden leveys laittaa liikennnevalohaastajat harkitsemaan kisailua vielä kerran…

Alustassa on suttuisuutta, jonka olisi saanut helposti muutamalla pensselin vedolla häivytettyä. Ja antenni on turhan järeää tekoa. No, mitäs noista - hauskaa lienee piisannut rakennellessa. Ja sitä piisaa myös kuvien katselijoille.