Pienoismallit.net

BMW 2002 Tii Touring

BMW 2002 Tii Touring. Perustana mallille toimii Hasegawan sedan-mallinen BMW. Kori korvattu C1 Modelsin hartsisarjalla. Hasegawan sarjan kehnot ovipahvit korvattu USCP:n hartsiosilla. Renkaat ja vanteet Scaleproductionin tuotteita.

Kommentit

Jälleen kerran UPEA!
Enpä tiennytkään, että tästäkin Bemarista on ollut tällainen koriversio…
Hieno ulkoasu pienoismallilla, kerrassaan taidolla tehty. Kabiinin yksityiskohtien realistisuus on varsin korkealla tasolla, ja maalipintaa myöten kaikki on juuri niinkuin pitääkin. Vähän kuten hyvää ruokaa on kiva syödä, on näitä kuvia katsella.
Kyllä on hienoa jälkeä. Kuvathan on kuin auton myyntiesitteistä.
Nyt vasta huomasin Eeron hienon teoksen. Onnittelut Viikon mallista jälleen kerran.
Olet tehnyt useita niitä "Jenkkien" ruosteviritelmiä, jotka ovat olleet hienoja ja kuulemma jossain ihan oikeasti harraste- ja tyylikästä tavaraa.

Tämä malli on tehty siistiksi ja hyvin maalauksineen yms. Minun simmuun kolahtaa kuitenkin nuo vanteet. Autossa mustapohjaiset rekkarit, niin kuin olisi jopa museorekisterissä, mutta sitten viimeistä huutoa olevat vanteet? Miksi??

Muistan kyseisen auton. Se oli aika harvinainen, mutta kun Bemma alkoi tuoda Suomeen 1502,2002-malleja TI-loppukirjaimillakin, niin Bemarin myynti roihahti kuin kaasuuntunut bensa. Tämä korimalli taisi olla vähiten myyty tavan sedanien suhteen. Myynti taisi kasvaa, koska BMW sai pudotettua hinnat muita samanlaisia vastaaviksi.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Isäpappa perusti autokoulun vuonna -70 ja aluksi ei Bemareita ollut, mutta ei mennyt kauaa, kun mitään muuta merkkiä ei edes huolittu. Sittenhän korimalli muuttui jo jotain 70-luvun loppupuolella ja sekin edusti hyvää ja tyylikästä autoa, joka soveltui koulukäyttöön varsin hyvin. Sedaneista oli hyvä näkyvyys koulukäytössä ja olihan ne Bemareita vetämässä jo nimellään oppilaita harjoittelemaan. En edes viitsi sanoa montako niitä yhteensä oli parinkymmenen vuoden aikana, mutta alle sata kuitenkin.
Hienoa työtä Eerolta.Ps. Oliko tuolloin jo metalliväri?