Pienoismallit.net

Russian T-62A tank

Automallarin kokoonpanolinjalta valmistui kesällä myös vaihteeksi tankki, T-62A. Maalattu Model master/Tamiya/Vallejo maaleilla ja pigmenteillä tms. mitä sattui löytämään työpöydältä. Kovin on erilaista kuin autojen kanssa tusailu, mutta valmistui kuitenkin. Muutamaa kohtaa kittailin ja korjailin miten parhaaksi näin, tiedä sitten menikö oikein. Valmiissa mallissa harmittaa se, että se vie hyllystä kahden auton paikan.. :p

Kommentit

Sinuna olisin hyvilläni vaikka tuo veisi useammankin auton paikan hyllystäsi.
Automallarin jälki näkyy nyt positiivisena yllätyksenä varmaan myös tankkimallareille. On nimittäin kertakaikkisen siisti ja ei ole sotkettu kuraa yms. töhkää malliin. Niitähän täällä on satoja. Kaii unnia myös tanimallareille, jota paneutuvat joaiseen niittiin ja pieneen ysiyisohtaan tehden niistä aidon näköisiä.

Siis vaikka tankit on hienoja tappeluiden jäljiltä, niin tällainen puhdas ja hyvin säistetty malli on pirteä vaihtelu tankkeihin.

Upea malli ja sinuna olisin jättänyt myös nuo telapyörät ilman töhnää.
Malli on kuin Neukkujen kunniakorokkeille laittamista muistomerkeistä. Tai paljon siistimpikin.
Great!!
Lisäys 15.10.
Ihmeen vähän kommenteja tästä kansalaiset kirjoittavat. Olisi kiva lukea myös tankkimallareiden mielipiteitä. Vai onko niin, että kun oletuskuva ei ole likainen tankki, niin sitä katsotaan vähemmän. Mitä lie katsojaluvut?