Pienoismallit.net

1941 Chevrolet 3100 V8 Flathead

Tommi Iommi Christ Wagon

Tuskin tällä autolla mitään tekemistä kitaristilegendan (Toni I.) kanssa on, nimi vaan soundaa sopivalta ja autossahan on lievää kveekarimaisuutta.

Kivanlainen rakennussarja Revelliltä ei säästynyt muutoksilta, joista näkyvin lienee sinne tänne pystyyn lyödyt ristit. Alkuperäisen moottorin tilalle tuli Fordin V8 Flat Head, pakoputket rakennettiin kokonaan uusiksi, ja takaiskunvaimentimet napattiin 1970-luvun Mustangista. Etupuskuri jätettiin pois, ja sen kiinnikkeet katkaistiin rungosta, jonka läpituloaukot etuhelmassa kitattiin umpeen.
Moottoriin tuli letkua, vipua, johtoa ja vaijeria sekä tuulettajan hihnat ja osin rullapyörätkin scratch-valmisteena sarjan oman muoviklönttihihnapaketin paikalle.

Lavan puujäljitelmä on sarjan oma, ja se on maalattu muutamalla ruskean sävyllä märkinä toistensa "päälle". Metallilistat lavalla ovat alumiiniteippiä.

Korin maali on Bilteman parannusmaali ohennettuna Mr. Paintin lakkamaaliohenteella ja omalla kynäruiskulla levitetty. Päällä on Mr Paint kiiltävä 2K-lakka.

Kuvissa näyttävät keulan ristit olevan etukenossa, mutta auton vaakasuuntaan kohden ne ovat kohtisuorassa eli vertikaalisesti tasan 90 asteen kulmassa maan kamaraan nähden. Otin kuvat pariin kertaan, ja lopputulos oli aina sama. JA: mistään minkäänlaisesta uskonnollisten symbolien halventamisesta tässä ei todellakaan ole kyse, vaan tekele esittää autoa, jonka kuka tahansa rokkari (tai rokkaamatonkin nainen/mies) voisi läpällä itselleen rakentaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!