Pienoismallit.net

VW T2 Service

Yhdessä viikonlopussa alusta loppuun rakennettu malli.

Kommentit

Eeron pintakäsittely on vaikuttavan näköistä ruosteineen yms. Niin kuin tässäkin vokkelossa.
Mutta onko jo katon ruoste ja kylkien varsinkin mennyt jo hieman överiksi, koska kyljet varsinkin näyttää tasaisilta verrattuna siihen, jos ruoste syö peltiä? Joissain paikoissa se on syönytkin peltiin epätasaisuutta. Ruoste ei myöskään ole ihan realistisissa paikoissa joka kohdilta. ( Onko kiireen suunnittelemattomuutta)?
Muuten mainiosti tehty nykykalifornian ja jenkkityylin muotiin sopivaksi.
Mä taas näkisin hyvinkin hyvännäköisenä ruosteen. Ainakin jos aihetta hipovia ohjelmia katsoo niin auto voi olla kauttaaltaan ruosteessa ilman että siinä on ainuttakaan reikää ja toisaalta taas vanteista päätellen voisi tämä yksilö olla tekemällä tehty, eli siis ehkä jopa vain ruostutettu tai jopa maalattu, mene ja tiedä. Ainakin hyvin erilaisen näköinen ja omaan silmään ihan istuva kampe.
Timo Rissanen kirjoitti:
Eeron pintakäsittely on vaikuttavan näköistä ruosteineen yms. Niin kuin tässäkin vokkelossa.
Mutta onko jo katon ruoste ja kylkien varsinkin mennyt jo hieman överiksi, koska kyljet varsinkin näyttää tasaisilta verrattuna siihen, jos ruoste syö peltiä? Joissain paikoissa se on syönytkin peltiin epätasaisuutta.
Samaa mieltä pintakäsittelystä, taidokasta kuten aina, mutta tosiaan esim. katon ruoste on jo lähes puhkikulunut viininpunainen/tumman ruskea. Näin pitkälle edennyt ruoste useimmissa tapauksissa on jo syönyt epätasaisuutta ohueen peltiin ellei jopa läpi asti osittain (ellei, niin pelti on jo niin haperossa kunnossa, että sormella tökkää läpi ja katon pelti olisi vaihdettava uuteen).
Toisaalta nykyaikana olisi helppo tehdä vastaava ruostepommi oikeasta junakeulasta kun marssisi teippifirmaan ja teettäisi ruosteet auton kylkiin teippauksella.
Pikaisesti hakemalla löytyikin heti yksi uudempi klonkswaaggeni ruosteteippauksella.
www.apu.fi/artikkelit/mita-ihmetta-joku-teipannut-autonsa-ruosteen-variseksi
Kyllä on taas niin aidon näköinen Kansanauto, että on helppo kuvia katsella. Ja makee rodi.