Pienoismallit.net

Ducati 1199 Panigale

Ducati 1199 Rothmansin värityksellä. En halunnut tehdä normaalia yksiväristä katupyörää, joten päädyin maalaamaan omani. Valmiina decalisarjana Rothmansia ei tähän pyörään saa joten se piti maalata. Väreinä käytetty Zeron ja Tamiyan maaleja, metallit Alcladin eri sävyjä. Mitään ihmeellistä ei ole tehty maalausta lukuunottamatta. Kaikki hiilikuidut tehty metritavarasta, mainoslogot Viragesin eri arkeilta.

Kommentit

Vähän alastoman näköinen ilman kisanumeroa. Siis melkein naku ;-) Taattua laatua, jota sinulta voi odottaakin. Tuo vanteiden väri (kulta?) näyttää vähän valjulta.
Joo, vanteisiin olen itsekin hieman pettynyt. Kokeilin tässä Alcladin kultaa niihin ja veikkaan ettei siihen tarvitse palatakaan, käytetään jotain muuta. Näin jälkikäteen ajateltuna kullan päälle olisi voinut vielä kokeilla läpikuultavaa keltaista, josko olisi tuonut syvyyttä lisää, mutta helppo se nyt on jossitella.
Hieno laite.
Hyvin tehty tosiaankin ja maalaus+ muut on kuin oikea vekotin olisi kyseessä.
En morkkaile kyllä mistään, varsinkin kun nin vaatimattomasti toteat:

"Mitään ihmeellistä ei ole tehty maalausta lukuunottamatta. Kaikki hiilikuidut tehty metritavarasta, mainoslogot Viragesin eri arkeilta."
Sen verran vielä kysyn, että toteat yllä, että et halunnut tehdä yksiväristä katupyörää, niin päädyin maalaamaan omani. Onko sulla tämä harvinaisuus siis oikeesti 1:1?
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Jos on, niin ööö pääsiskö vaikka Iitissä tai Motoparkissa jollonnii kokkeilemmaan ihan vaan hissukseen..
Oliskin oma. Muutenkin kuin ostoslistalla. Ajatus "maalaamaan omani" takana oli siis sanoa että maalata oma värikaavioni, ei mitään sen eksoottisempaa.
Onnea viikon hienoimmasta.
Kiitoksia, hieman täytyy myöntää olleeni hämmästynyt. Tavoite kun tämän kohdalla ei ollut muuta kuin hyvin rakennettu perusmalli ilman ihmeellisyyksiä. Ensimmäinen tämä oli omalla kohdalla, toivottavasti ei kuitenkaan jää viimeiseksi.